10 jaar service-garantie

Eerlijk advies

advies tot realisatie

10 jaar service-garantie

Eerlijk advies

advies tot realisatie

AtlasPower Man Uitgesneden Martijn | Laadpalen | Atlas Power

STA IK BINNENKORT OOK OP JOUW DAK?

RENDEMENT van zonnepanelen

Als je zonnepanelen wil laten plaatsen is het belangrijk om inzicht te hebben in het rendement van jouw investering. Bij Atlas Power geven we een transparant en zo reëel mogelijk kostenplaatje. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Hierbij houden we rekening met de volgende factoren:

ENERGIEPRIJSSTIJGING

De energieprijzen kunnen variëren, daarom baseren we onze berekeningen op een minimale stijging. Zo heb je een realistisch inzicht in je rendement.

RENTE

In plaats van rente op je spaargeld, profiteer je van rendement op je investering in zonnepanelen. Zo heb je alle financiële voordelen op een rij van zonnepanelen te laten plaatsen.

LANGE TERMIJN

Over 25 jaar leveren zonnepanelen circa 0,6% minder op. Dit nemen we mee in onze berekening zodat je weet wat de opbrengsten zijn op de lange termijn.

P1000796 1 | Laadpalen | Atlas Power

ATLAS POWER:
jouw betrouwbare partner

Waarom kiezen voor Atlas Power als zonnepanelen installateur? We zetten de belangrijkste redenen op een rij.

LOKALE
KENNIS

Atlas Power is bekend met de regelgeving in jouw omgeving,  waardoor we een soepele en efficiënte installatie garanderen die volledig aansluit bij jouw woning.

persoonlijke
SERVICE

Onze experts staan klaar om jou te adviseren en begeleiden tijdens het gehele proces, van offerte tot installatie en onderhoud.

HOOGWAARDIGE
PRODUCTEN

Wij werken enkel met de beste materialen en zonnepanelen, zodat je verzekerd bent van een optimaal rendement en lange levensduur. Daarom verzekeren wij jou van een lange service garantie, maar liefst 10 jaar.

Veelgestelde vragen

Particulieren: “De btw op zonnepanelen is vanaf 1 januari 2023 afgeschaft. De btw gaat omlaag van 21% naar 0%. Dit zogenoemde nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geïnstalleerd op woningen of bijgebouwen van een woning, zoals een schuur. Particulieren hoeven de btw dan niet meer terug te vragen bij de Belastingdienst.

De terugverdientijd van onze zonnepanelen is gemiddeld 6 jaar.

Voor Atlas Power is vrijwel geen dak te moeilijk, we leveren maatwerk en gaan graag de uitdaging aan. Vraag een offerte aan en kijk samen met de adviseur naar de mogelijkheden voor jouw dak.   

We zoeken graag naar een oplossing voor ieder dak, enkel rietdaken  en leiendaken zijn in de meeste gevallen niet geschikt voor onze  zonnepanelen installaties.

Wij kunnen binnen 5 maanden de zonnepanelen plaatsen. Dit gebeurt nadat wij met je in gesprek zijn geweest en een vrijblijvend plan en offerte hebben uitgebracht.