Over ons

Wij geloven in een goed product voor een eerlijke prijs en dragen graag ons steentje bij aan een duurzame wereld.

over ons

Duurzame energie voor een schonere wereld

Samen kunnen we zorgen voor het gebruik van schonere energie. Door lege daken te voorzien van zonnepanelen installaties willen wij bijdragen aan duurzame energie in huishoudens en bedrijven. 

Voordelig

Vanwege de energieprijzen en gunstige voorwaarden voor zonnepanelen is een installatie voor zonnepanelen gemiddeld binnen 5 tot 7 jaar terugverdiend!

Verlaag je energierekening & verlaag je CO2 voetafdruk

Door te investeren in zonnepanelen kun je niet alleen bijdragen aan duurzame energie, je bespaart ook nog flink op je energierekening. 

Onze waarden

Garantie op kwaliteit = Atlas Power

Bij Atlas Power staat de klant centraal, we willen samen met onze klanten naar de beste oplossing. We geloven dat we duurzaamheid gezamenlijk dragen.

  • Visie

    Kwaliteit en duurzame energie mogelijk maken

  • Missie

    Woning- en pandeigenaren voorzien van een kwalitatief & duurzame zonnepanelen installatie tegen een eerlijke prijs.

ONS BEDRIJF

Goed advies voor jouw situatie

Wij voorzien je graag van een passend advies voor zonnepanelen. In het Leg-plan maken wij het beste concept naar jouw situatie en wensen. 

Particulier

Een zonnepanelen installatie op jouw huis is in bijna alle gevallen rendabel. De terugverdientijd van onze zonnepanelen is gemiddeld 6 jaar. Onze adviseurs denken vrijblijvend met je mee voor de beste oplossing.

Zakelijk

Zakelijke zonnepanelen kunnen evenals particulier ook vele voordelen opleveren. Bespaar op de kosten van je energierekening met het gemiddeld rendement van 15 tot 20% per jaar.

Subsidie

Subsidie op zonnepanelen is inmiddels gestopt. Via verschillende andere financiële regelingen voor aanschaf en gebruik zijn er wel extra voordelen op de installatie van zonnepanelen. Onze adviseurs brengen je op de hoogte van de mogelijkheden.

Goedkopere en duurzame energie voor iedereen.

Om Nederland te kunnen voorzien van een goedkope en duurzame energiebron vinden wij het belangrijk dat onze klanten geholpen worden met de best mogelijke installatie.  Afhankelijk van jouw wensen geven onze adviseurs een passend installatieadvies, hierbij wordt rekening gehouden met: 

  • Snelle terugverdientijd; 
  • Optimale stroomopbrengst;
  • Functioneren van de installatie;
  • Ligging en schaduw.
 

 

0 +

Tevreden klanten

0 +

Installaties per maand

0 +

Gemiddelde jaarlijkse besparing

Samenwerkingen voor Kwaliteit

Onze partners

Wij werken samen met veel verschillende partners. Door deze samenwerkingen kunnen wij voor iedereen een passende en kwalitatief goede oplossing realiseren.