Atlas Power B.V. werkt graag samen met partners die onze passie voor duurzaamheid en betrouwbaarheid delen. Wij geloven dat je er alleen niet komt, maar dat je samen moet werken om een duurzame wereld te kunnen realiseren. Onze belangrijkste partners zijn:

Logo Groen op Dak

Groen op Dak

Groen op Dak heeft al jarenlange ervaring in advies, levering en realisatie van sedumdaken.
Met passie voor het vak leveren zij aan iedereen: particulieren, bedrijven, gemeenten en instellingen. Elke vraag is anders en door in gesprek te gaan bedenken wij samen
iedere keer weer een oplossing op maat.

Logo BDA dak- en gevel opleidingen

BDA Opleidingen

BDA Dak- en Gevelopleidingen is hét gerenommeerde opleidingsinstituut in de bouwwereld op het gebied van daken, gevels en zonne-energie. Zij hebben een brede expertise op het gebied van daken en gevels, waaronder de kennis over de toepassing van duurzame technieken op deze gebouwdelen, met specialisaties naar groene daken en zonne-energiesystemen.

Logo FlevoHome

FlevoHome

FlevoHome is specialist in de bouw van mobiele bungalows en chalets. Al ruim 45 jaar is FlevoHome vooruitstrevend op het gebied van chaletbouw en hebben zij al vele chalets geplaatst bij recreatiebedrijven door heel Nederland. Om deze parken te verduurzamen voorzien wij de chalets met zonnepanelen.

Logo E-flux

E-Flux

Wij werken samen met E-Flux. E-Flux bied u de oplossing om alles op het gebied van eMobility eenvoudig te beheren. Zo zorgen ze ervoor dat we meteen bericht krijgen en inzicht hebben bij storingen.

Logo AEG

AEG

AEG is onze leverancier van zonnepanelen uit Duitsland. Het voordeel hiervan is dat het binnen de EU en haar richtlijnen valt, dit biedt een betere garantie voor zowel ons als jou. AEG komt daarnaast ook nog eens als beste uit de test, waardoor het rendement per paneel maximaal is.

Logo BK Elektro

BK Electro

Wij werken graag samen met bedrijven die gespecialiseerd zijn binnen hun eigen vak. Zo is BK Electro een expert op het gebied van elektrotechniek. Bij bijzonderheden als het vervangen van een meterkast, schakelen wij graag een expert voor jou in, zodat je zeker weet dat een project in goede handen ligt.

Logo Trees For All

Trees for All

Doneer een klein bedrag van 12,50 via ons naar Trees for All. Zodra wij 12.500 euro hebben opgehaald verdubbelen wij dit bedrag en gaan we met iedereen bomen planten in Nederland. Van elke boom die je doneert, wordt er ook een boom in het buitenland geplant.

Logo WoDak dakbedekking

Wodak Dakbedekking

Is je dak aan vervanging toe of weet je niet zeker of je dak nog in orde is? Vraag het aan onze partner. Zij zijn al jaren werkzaam op het dak en weten precies wat wel en niet kan. Ook staan zij voor duurzaamheid door een zwart dak te vervangen voor een wit dak. Zo is je huis lekker koel in de zomer.

Logo Renewi

Renewi

Wij staan voor recycling! Zo wordt alles netjes verwerkt door Renewi en zo veel mogelijk hergebruikt.

Logo Sempergreen

Sempergreen

Alles wat te maken heeft met groendaken doen we samen met onze partner Sempergreen. Hun kennis en wetenschap is internationaal aanwezig.

Logo Stichting Garantiefonds Duurzame Energie

Garantiefonds

Bij ons heeft u de keuze om gebruik te maken van Stichting Garantiefonds Duurzame Energie. Hierbij bent u verzekerd van de aanbetaling en wordt er tot een maximum van €5000 vergoed. Dit is alleen geldig voor particulieren.

De voorwaarden zijn te vinden onder deze link: https://www.gfde.nl/wp-content/uploads/2019/09/GFDE-garantiereglement.pdf

De geschillenregeling is te vinden onder deze link: https://www.gfde.nl/wp-content/uploads/2019/09/gfde-geschillenregeling.pdf 

Holland Solar - partner Atlas Power

Holland Solar

Als lid van de branchevereniging Holland Solar willen we samen met andere aangesloten partners ervoor zorgen dat zonne-energie de belangrijkste energiebron van Nederland wordt. Door de branchevereniging hopen we wet-regelgeving, subsidies in de zonne-energiesector verder te verbeteren en te professionaliseren.

Techniek Nederland partner Atlas Power

Techniek Nederland

Door lidmaatschap bij de brancheorganisatie Techniek Nederland wil Atlas Power op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen en veranderingen in de markt. De kennisgebieden uit de organisatie dragen bij aan het stellen van haalbare doelen en het geven van kwalitatief goed advies voor mogelijkheden in de energietransitie.

Wij geloven in een goed product voor een eerlijke prijs en dragen graag ons steentje bij aan een duurzame wereld.

ERKENNINGEN & NORMERINGEN