10 jaar service-garantie

Eerlijk advies

advies tot realisatie

10 jaar service-garantie

Eerlijk advies

advies tot realisatie

ZZP,
Putten

Vacature

Elektromonteur zonnepanelen (ZZP)

Over jou

Jij wordt blij van een goed geïnstalleerde installatie en levert vakwerk. Jij hebt een flexibele instelling, je bent een echte zzp’er en kan goed zelfstandig uit de voeten. Atlas Power heeft een goede naam en jij vindt het tof om daaraan bij te dragen. Je bent onderdeel van het Atlas Power team en houdt net als ons van een koud biertje op de vrijdagmiddag. Verder:

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs (B)
 • Je bent enthousiast, fit en wil meters maken.
 • Je beschikt over een VCA vol en NEN 3140-vp of je bent bereid om deze binnen een maand te behalen.
 • Je kan binnen een maand zelfstandig  meedraaien in een team.
 • Eigen bus en gereedschap is een pré

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je start de dag door samen  met onze logistiekelingen de laatste spullen uit het magazijn te pakken, met een goede bak koffie. Jouw agenda wordt door onze planners volgepland. Jij checkt jou planning ruim van te voren ( 1 week ) en geeft door als er geen akkoord is. Bij geen gehoor is het project akkoord.  Met jouw eigen bus of bus van de zaak, rij je naar de klant om die te voorzien van een nieuwe meterkast, hoofdschakelaar of bijvoorbeeld een laadpaal. Het kan voorkomen dat je de monteurs assisteert met de AC en DC of dat er een spoedklus tussendoor komt, dit is voor jou geen probleem.

De soepele samenwerking met jouw collega betaald zich uit, want jullie zijn om 15:00 klaar en rijden met de bus naar het magazijn waar je om 15:30 de dag afsluit. Thuis check je het weerbericht voor morgen zodat je de juiste kleding meeneemt. Er bestaat immers geen slecht weer, alleen slechte kleding.

De eerste periode laten we je kennismaken met onze werkwijze en systemen. Daarna ga je samen met je team goed voorbereid op pad om onze klanten blij te maken met duurzame energieproducten!

Wie zijn wij?!

Atlas Power is gevestigd in Putten, we zijn een bedrijf dat lekker doorgroeit. Atlas Power is een jong en vlot bedrijf, wij geloven dat je moet worden beloond voor het resultaat, niet voor het aantal uur dat je erin stopt. Daarom belonen we onze elektromonteurs met kortere werkdagen, want als het werk af is, dan ben je klaar voor de dag terwijl je een volledige werkdag betaald krijgt.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Atlas Power zijn we collegiaal en gaan we informeel met elkaar om. We zijn een jong bedrijf dat snel groeit. Doen waar je goed in bent, staat bij ons centraal. Daarom hebben we veel processen geautomatiseerd en zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over orders, facturen en materialen daar zorgen jouw collega’s voor. Jij kan je bezighouden met wat jij het liefste doet en dat is de klant blij maken met duurzame installatie! Daarbij hebben we goed zicht op de tijd die nodig is om een installatie te installeren. Dit zorgt voor een goede balans tussen het aantal panelen, moeilijkheidsgraad en de tijd die voor een project is berekend.

Indien jij geen eigen bus en gereedschap hebt regelen wij:

 • Goed gereedschap
 • Alle randvoorwaarden zodat jij je kan bezig houden met het installeren van zonnepanelen. (gereedschap, valbeveiliging (RSS + steiger)
 • 8 uur betaald voor een werkdag van vaak 6 uur.
 • Vlot team, geen gezeur.

Daarom bieden we jou het volgende:

 • Een tarief van €35 tot €45 per uur afhankelijk van ervaring en kwaliteit van werken.
 • Voor een standaardklus 8 uur kunnen factureren per installatie. (gemiddeld 14 panelen)
 • De mogelijkheid om twee klussen per dag te installeren (gemiddeld 10 panelen per klus)
 • Vlotte betaling meestal binnen 1 week, soms 2 weken en maximaal 30 dagen.
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels, barbecues en bedrijfsuitjes.

Wil jij als zzp’er voor Atlas Power komen werken? Stuur een mail met je CV en motivatie naar:  martijn@atlaspower.nl

Waarom werken bij
Atlas power?

Een baan waarbij je zichtbaar resultaat levert en een lach op het gezicht van je klant kunt zetten. Dat klinkt goed, toch? Dit alles vind je bij Atlas Power. Kom je werken bij Atlas Power? Dan verzekeren wij jou van:

EEN AMBITIEUS EN

GEZELLIG TEAm

Je ambities combineren met plezier in je werk: dát kan bij Atlas Power. 

BIJDRAGEN AAN DUURZAAM NEDERLAND

Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: hoe meer zonne-energie, hoe beter. Samen dragen we een steentje bij aan een schonere wereld.

EEN AFWISSELENDE WERKOMGEVING

Geen dag is hetzelfde wanneer je werkt voor verschillende klanten, dat maakt het werk bij Atlas Power zo speciaal.

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Max. bestandsgrootte: 50 MB.