10 jaar service-garantie

Eerlijk advies

advies tot realisatie

10 jaar service-garantie

Eerlijk advies

advies tot realisatie

Fulltime,
Putten

Vacature

Elektromonteur zonnepanelen

Over jou

Jij wordt blij van een goed geïnstalleerde installatie en levert vakwerk. Jij hebt een flexibele instelling, je bent een echte teamspeler en kan ook goed zelfstandig uit de voeten. Atlas Power heeft een goede naam en jij vindt het tof om daaraan bij te dragen. Je bent onderdeel van het Atlas Power team en houdt net als ons van een koud biertje op de vrijdagmiddag. Verder:

 • Jij hebt minimaal een afgeronde opleiding mbo-2 elektrotechniek
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs (B)
 • Je bent enthousiast, fit en wil groeien.
 • Je bent bereid om VCA en NEN 3140-vp  te behalen (gratis)
 • Relevante werkervaring in een pré

Als ZZP-er ben je ook van harte welkom om onderdeel uit te maken van het Atlas Power team. Er zijn al meerdere ZZP-ers actief bij Atlas Power. Van een ZZP-er verwachten we dat je in ieder geval:  

 • Beschikt over een VCA vol en NEN 3140-vp of je bent bereid om deze binnen een maand te behalen.
 • Binnen een maand zelfstandig kan meedraaien in een team.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je start de dag door de laatste spullen uit de loods te pakken, met goede bak koffie. Jouw agenda wordt door onze planners volgepland. Met jouw bus van de zaak, rij je naar de klant om die te voorzien van een nieuwe meterkast, hoofdschakelaar of bijvoorbeeld een laad paal. Het kan voorkomen dat je de monteurs assisteert met de AC en DC of dat er een spoedklus tussendoor komt, dit is voor jou geen probleem.

De soepele samenwerking met jouw collega betaald zich uit, want jullie zijn om 15:00 klaar en rijden met de bus naar de zaak waar je om 15:30 de dag afsluit. De bus hoef je niet schoon te maken, dat doet de schoonmaakdienst en jij kan nog even genieten van een koude rakker boven bij de bar voordat je op huis aan gaat. Thuis check je het weerbericht voor morgen zodat je de juiste kleding meeneemt. Er bestaat immers geen slecht weer, alleen slechte kleding.

Natuurlijk word je eerst ingewerkt. Daarna ga je samen met je team goed voorbereid op pad om onze klanten blij te maken met duurzame energieproducten!

Doorgroeien met opleidingen
Wij geven je graag de kans om door te groeien. Daarom kun je bij ons VCA & NEN-3140 vp certificeringen halen!

Montage spullen zijn voorbereid
Bij de start van je werkdag kun je snel op weg naar de montageklus. Eenmaal klaar met de klus? De bussen worden schoongemaakt en opgeruimd.

Goed verdienen
Bij Atlas Power wordt kwaliteit beloond! Zet jij je in voor de klanten van Atlas Power, dan kun je rekenen op een bovengemiddeld salaris

 

Wie zijn wij?!

Atlas Power is gevestigd in Putten, we zijn een klein bedrijf dat lekker doorgroeit. Atlas Power is een jong en vlot bedrijf, wij geloven dat je moet worden beloond voor het resultaat, niet voor het aantal uur dat je erin stopt. Daarom belonen we onze elektromonteurs met kortere werkdagen, want als het werk af is, dan ben je klaar voor de dag terwijl je een volledige werkdag betaald krijgt.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Atlas Power zijn we collegiaal en gaan we informeel met elkaar om. We zijn een jong bedrijf dat snel groeit. Doen waar je goed in bent, staat bij ons centraal. Daarom hebben we veel processen geautomatiseerd en zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over orders, facturen en materialen daar zorgen jouw collega’s voor. Jij kan je bezighouden met wat jij het liefste doet en dat is de klant blij maken met duurzame installatie!

Wij regelen:

 • Goed gereedschap
 • 8 uur betaald voor een werkdag van vaak 6 uur.
 • Alle randvoorwaarden zodat jij je kan bezig houden met het installeren van zonnepanelen
 • Vlot team, geen gezeur.

Daarom bieden we jou het volgende: 

 • Een bruto maandsalaris van €2.200 – €3.300 per maand o.b.v. 38-urige werkweek. (afhankelijk van je opleiding, leeftijd en werkervaring)
 • Een hecht team
 • Het betreft een fulltime baan gebaseerd op 38 uur. (inclusief CAO klein metaal en techniek)
 • Standaard 8 uur per dag, als je eerder klaar bent omdat je efficiënt werkt dan kan je betaald genieten van je vrije middag!
 • 8% vakantietoeslag
 • 25 vakantiedagen
 • Goede pensioenregeling: via CAO klein metaal en techniek
 • De kans om met het bedrijf mee te groeien
 • Alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen met cursussen en opleidingen
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels, barbecues en bedrijfsuitjes.

Denk jij de geschikte kandidaat te zijn voor deze functie? Solliciteer dan nu!

Stuur een mail met je CV en motivatie naar: martijn@atlaspower.nl

PS: acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Waarom werken bij
Atlas power?

Een baan waarbij je zichtbaar resultaat levert en een lach op het gezicht van je klant kunt zetten. Dat klinkt goed, toch? Dit alles vind je bij Atlas Power. Kom je werken bij Atlas Power? Dan verzekeren wij jou van:

EEN AMBITIEUS EN

GEZELLIG TEAm

Je ambities combineren met plezier in je werk: dát kan bij Atlas Power. 

BIJDRAGEN AAN DUURZAAM NEDERLAND

Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: hoe meer zonne-energie, hoe beter. Samen dragen we een steentje bij aan een schonere wereld.

EEN AFWISSELENDE WERKOMGEVING

Geen dag is hetzelfde wanneer je werkt voor verschillende klanten, dat maakt het werk bij Atlas Power zo speciaal.

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Max. bestandsgrootte: 50 MB.