10 jaar service-garantie

Eerlijk advies

advies tot realisatie

10 jaar service-garantie

Eerlijk advies

advies tot realisatie

Referentie – Tom

Ze werken nauwkeurig en het is duidelijk, dat ze verstand hebben van…. en ervaring hebben mét de installatie van zonnepanelen.

Het advies was realistisch en toegespitst op onze situatie

Tom

Ervaring met Atlas Power

Atlas Power gaf mij een prima advies. Het advies was realistisch en toegespitst op ons huis, ons huidige verbruik, maar ook op mogelijke toekomstige ontwikkelingen, zoals ons overstappen van koken op gas naar inductie. De mannen kwamen hun afspraken na en zijn zeer prettig in de omgang. Ze werken nauwkeurig en het is duidelijk, dat ze verstand hebben van…. en ervaring hebben mét de installatie van zonnepanelen. Toen 2 panelen (ik had gekozen voor all black) van dezelfde serie een op het oog wat afwijkende kleurstelling hadden (een blauwe ‘waas’`), werd dit door hen geconstateerd en kreeg ik direct 2 nieuwe. Dit puur en alleen omdat het esthetisch mooier is. Kortom; ook goede service met nazorg. De panelen werken uitstekend, de mobiele ‘app’ en het ‘portal’ om de zonnepanelen te monitoren idem!

Onze reviews

Gijsbert van de Ridder
Gijsbert van de Ridder
20:47 02 May 23
Afgelopen najaar de zonnepanelen besteld. Levering duurde langer dan beloofd. Verder alles goed afgehandeld en goed op de hoogte gehouden. Montage team Nasardin en Balil waren top, voor deze heren is niks teveel moeite. Al met al een tevreden klant!
Sebastiaan Robbert
Sebastiaan Robbert
07:30 02 May 23
Wisselend.
Gerard Boswinkel
Gerard Boswinkel
12:10 21 Apr 23
Perfecte levering,plaatsing en afhandeling, keurig personeel....echt een aanrader
W.J. Emmink
W.J. Emmink
07:47 08 Apr 23
Na verschillende offertes opgevraagd te hebben is de keuze op Atlas Power gevallen.Nette offerte gekregen met aansluit oplossingen die goed passen bij onze woning.Het leggen van de panelen op het platte dak ging vlot. Op het schuurtje met metalen dak wat minder. Materiaal dat ontbrak, onbekendheid met montage methode?Uiteindelijk hebben 2 monteurs,Nasteddine en Billal op 6 april de panelen geplaatst zo als het hoort! Goede rustige monteurs met kennis en ervaring.Netjes en nauwkeurig gewerkt. Bedankt daarvoor.Willem
victor azoz
victor azoz
09:38 23 Mar 23
Goede service!!
arien esser
arien esser
08:21 16 Mar 23
gesprek gehad met adviseur Atlaspower in de zomer van 2022. Afgesproken was dat er geplaatst zou worden in januari 2023 ivm het schrappen van BTW. Voor die tijd is er iemand geweest om de woning te bekijken en waar de leidingen het beste geplaatst konden worden. Een uur voordat de monteurs kwamen gebeld hoe laat ze er zouden zijn. Er zijn 22 panelen geplaatst. Eind van de dag de app op de telefoon gezet , alles doorgegeven aan Liander en de volgende dag was zichtbaar dat alles goed werkt. Bedrijf heeft zich aan alle afspraken gehouden en de monteurs hebben zeer goed werk afgeleverd.
Harry Offereins
Harry Offereins
07:49 11 Feb 23
De aanloop naar het verkrijgen van de informatie en de adviezen hebben ons erg geholpen om voor Atlas Power te kiezen. Ook de flexibiliteit over het zelf de stroomkabel vanuit de meterkast naar het aansluitpunt onder het dak te maken hielp deze keuze te maken.En als er dan op de afgesproken dag en tijd twee keurige beleefde Nederlands sprekende mannen op de stoep staan die snel en keurig werk leveren tot aan het instellen van de juiste apps op de telefoons toe! Zijn wij buitengewoon tevreden.
Gerald Bosboom
Gerald Bosboom
07:55 02 Feb 23
DE monteur was netjes op tijd, heeft de 4 panelen snel gelegd met de noodzakelijke infrastructuur toevoegingen aan het elektranet. Hij heeft ook gezien dat een van de WCD's inteern smeltschade had en afgeplakt. Gelukkig zijn er twee nieuwe voor terug gekomen.
Frank Rooyackers
Frank Rooyackers
11:27 01 Feb 23
Instalateurs op tijd aan wezig.Netjes en correct.Panelen mooi geplaatst.Duidelijke uitleg van systeem.Aanrader !
Jurjen
Jurjen
08:02 24 Jan 23
Atlas Power werd mij aangeraden door een vriend die razend enthousiast over ze was en die ervaring heb ik ook.Vooraf hebben ze heel goed met mij mee gedacht over de meest pragmatische oplossing voor mijn situatie waarbij ze advies gaven bij enkele afwegingen tussen prijs, kwaliteit en functionaliteit. Ze zijn heel oprecht en dat merk je direct als je enkele andere partijen hebt gesproken.Vervolgens kreeg ik de meest scherpe offerte voor een heel goed systeem, parralel geschakkeld.De jongens die langskwamen waren vriendelijk, beleefd, vrolijk en bekwaam. Goede communicatie en ze hebben zelfs mijn regenpijp nog even gefixt, omdat ze daar toch bezig waren. Echt top.Ik ben niet vaak lyrisch over bedrijven, maar deze gasten zijn geweldig. Dat mag dan ook gezegd worden.
MM Klusservice
MM Klusservice
11:30 18 Jan 23
Prima service, komen eerst bij je thuis voor een gesprek i.p.v. snelle (popie jopie) verkoop via de telefoon waardoor je tegenwoordig wordt benaderd.Professionele en vriendelijke installateurs. Geven antwoord op alle vragen, werken snel en laten alles netjes achter. In 3 uur tijd waren de 8 panelen op ons (vlakke) dak door de 2 monteurs geïnstalleerd. Het gehanteerde tarief van 950 euro voor deze uiteindelijke 3 uur arbeid is dan wel erg ruim bemeten (158/uur p.p.). Daar zou naderhand best een redelijke correctie op mogen.Verder, zeker aan te bevelen firma.
Ilse R.
Ilse R.
13:51 29 Nov 22
Het opstellen van de offerte ging vlekkeloos. Heel fijn geholpen!Vervolg daarna wat minder. Uiteindelijk 8 weken langere levertijd. Toen ze eindelijk zouden komen plaatsen, was er een monteur ziek.Gelukkig 1 week later een plekje kunnen krijgen.Twee deskundige mannen hebben ze panelen goed gelegd en hier uitleg bij gegeven. Inmiddels weer helemaal blij.Tip voor de planning/administratie: hou mensen op de hoogte over de levering en verlengde levertijd. Dit heb ik gemist. Als ik had geweten dat het langer zou duren had ik er begrip voor gehad. Jammer dat ik een aantal grote monden heb gehad aan de telefoon hierover. Niet helemaal nodig..De fijne uitleg bij het maken van de offerte en de goede montage maken dat jullie toch 4 sterren krijgen.
Gilian V
Gilian V
06:45 22 Oct 22
Ontzettend blij met onze zonnepanelen. Ze staan er mooi op. En erg fijne en vriendelijke monteurs. Ik raad Atlas aan iedereen aan.
Wim Pellen
Wim Pellen
14:44 21 Oct 22
Vakkundige monteurs en een goed product
Rutger van Berkel
Rutger van Berkel
12:41 29 Sep 22
Vanaf de kennismaking een goed gevoel gehad en dat kwam uit...alles op tijd geleverd en geïnstalleerd, voor elke afspraak informatie verstrekt zodat we ons konden inlezen, en ook achteraf nog geïnformeerd naar tevredenheid, nou, die was er, ....een aanrader
Maikel Schoenmaker
Maikel Schoenmaker
10:35 20 Sep 22
Aanrader! Net, vriendelijk en vakbekwaam team dat de panelen heeft geïnstalleerd. Vriendelijk personeel op kantoor. Enige minpunt is dat de planning ruim 4 weken later dan afgesproken was met de vertegenwoordiger. Buiten dat zeer tevreden!
Raphaël Stam
Raphaël Stam
06:42 20 Sep 22
Soms komt het voor dat je een bedrijf niet 5 maar 6 sterren verdiend. Atlas Power is zo'n bedrijf. Van offerte, inmeten, klantenservice tot installatie, dit bedrijf doet het echt fantastisch. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat. Een prachtige fullblack installatie, vakkundig geinstalleer en aangesloten. 100 Punten voor Atlas Power
Petra Laurent
Petra Laurent
10:27 14 Sep 22
Snelle reactie en prettig contact. Monteurs hebben goed en zeer netjes de zonnepanelen geïnstalleerd. Kortom, zeer tevreden!
Jaco Muijs
Jaco Muijs
14:32 07 Sep 22
Professioneel, verkoper komt thuis en beoordeelt de situatie goed. Wordt goed op de hoogte gehouden door de planning. Nette en professionele installateurs en na installatie gebeld of alles hoe is verlopen en naar tevredenheid werkt. Kan ze iedereen aanbevelen.
Prawien rewien
Prawien rewien
14:30 22 Aug 22
Een april contract akkoord bevestigd. Planning begin mei maar helaas werd dit juni niet blij maar kon niet anders. Dus 7 juni geplaats goederen waren te laat geleverd rond 14:45 uur 's middag maar de jongens waren al vanaf rond 08:30 uur aanwezig. Gezellige werkers ( Thomas, Virgil en nog een collega naam vergeten) maar die jongens hebben alles voor ons gedaan en alles netjes geïnstalleerd bovendien ging het voor twee woningen naast elkaar waarvan eentje met een aanbouw. Jongens wij waren zo tevreden en vonden jullie reuze gezellig de kinderen vonden jullie toppers.(als ik nog nieuwe klanten door stuur krijgen ze de namen van mij) heren BEDANKT. Nu terug naar Rick hij is al twee geweest tijdens de schouw en een service beurt JIJ bent ook een van de toppers netjes gewerkt niks aan te merken. Atlas mag heel erg blij zijn met deze toppers. Ik had diverse offerte liggen maar heb ECHT GEEN SPIJT....wel waren wat teleurstellend hoe het gelopen is maar de ene kant hebben jullie zowel adviseur en afdeling receptie netjes opgelost en geholpen....MENSEN GELOOF DIT ZE KOMEN BEST WEL MET EEN OPLOSSING.....in totaal eerst 11 panelen bij de buren en 15 bij ons en later nog bij geplaats....ik zou Jamel, Warren en overige collega's hartstikke bedanken...Jullie hebben heel netjes gewerkt...ga zo door volgende opdracht is natuurlijk een Accu maar dan komen wij netjes terug naar jullie EEN DING NOG THANKS grt uit Almere
Martijn Vonk
Martijn Vonk
08:07 17 Aug 22
Zeer goede ervaring met Atlas Power! De communicatie verliep vanaf het eerste moment prima, wat een goed gevoel geeft. De installatieafspraak duurde wat langer dan verwacht, maar dit is een overmacht kwestie (lockdown/oorlog/etc.) De panelen zijn gisteren geplaatst naar volle tevredenheid. De monteur was vriendelijk en nam rustig de tijd om alles goed uit te leggen. Kortom een aanrader! Vandaag werd ik nog gebeld of alles naar tevredenheid is verlopen.
Quintin Maduro
Quintin Maduro
16:23 05 Aug 22
- Goed bereikbaar (korte lijntjes)- Duidelijk communicatie- Professionele montage en bedrijfsvoeringMike kwam langs voor de offerte bespreking met een duidelijk verhaal met eerlijk advies (was ook goed bereikbaar voor alle vragen). De zonnepanelen zijn zojuist geplaatst door Victor en Max. De monteurs hebben onwijs netjes gewerkt, zijn zeer klantvriendelijk en het eindresultaat ziet er super strak uit! Door landelijk tekort aan micro-inverters iets langer moeten wachten dan gepland, maar al om al absoluut geen spijt van de keuze voor deze partij. Ik kan ze dan ook iedereen aanbevelen. Bedankt voor de goede samenwerking!
Jan De Frankrijker
Jan De Frankrijker
12:39 27 Jul 22
Uitstekende service door behulpzame monteur(s).
richard lagendijk
richard lagendijk
21:56 19 Jul 22
Goed advies en keurig gelegd.
Martin van de Goor
Martin van de Goor
06:26 05 Jul 22
Ik heb een offertetraject doorlopen. Meerdere offertes vergeleken en na meerdere contactmomenten gekozen voor andere aanbieder. Goede ervaring gehad. Ik ben echter op prijs (daarom: -1 ster) bij een andere aanbieder uit gekomen voor een oplossing op basis van SolarEdge. Atlas Power bood initieel Enphase aan, dat voor mij de hogere kosten niet waard maakte, maar jouw situatie/wens kan natuurlijk anders zijn. Vergelijken loont.
Theo van Barlingen
Theo van Barlingen
10:39 25 Jun 22
Al bij het eerste gesprek had ik een goed gevoel. Er werd goed naar mijn vragen geluisterd en de uitleg van helder en compleet.Op de dag dat de zonnepanelen geplaatst en geïnstalleerd werden waren de monteur anderhalf uur te laat, maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door het snelle, maar zeker ook nette en secure werk. Geen lange pauzes en geen lunchpauze, gewoon afmaken.Iedereen, zowel het gesprek, als de planning, de klantenservice en de monteurs waren zeer klantvriendelijk en behulpzaam.Atlas Power raad ik zeker aan voor wie in zee wil gaan met een betrouwbare partner.
Remco Groeneveld
Remco Groeneveld
14:37 14 Jun 22
We zijn bijzonder snel en netjes behandeld. Bij vragen word je binnen een dag netjes beantwoord. Kortom een te vrede klant.
Sandra Koops
Sandra Koops
10:11 10 Jun 22
Vandaag zijn de zonnepanelen geplaats. De mannen kwamen op de afgesproken tijd. Zijn zeer vriendelijk, zijn vakkundig te werk gegaan met duidelijke uitleg. De communicatie zowel telefonisch als aan huis was zeer prettig en open.Fijne ervaring!
hanumantha rao Madduri
hanumantha rao Madduri
10:38 24 May 22
Very happy with the installation and post installation support. However, I was disappointed with the delay in delivering the panels and disconnect between their sales and planning teams.. I was initially promised for 1st week of May by their sales executive but later it was delayed to last week of May.. i tried contacting their sales team but once contract was signed, there was no response from him.
Verkoop hjhdeuren
Verkoop hjhdeuren
14:33 19 Apr 22
super netjes geholpen en alles goed uitgelegd.1 klein puntje van aandacht opgegeven maar dat is snel opgepakt.super tevreden
jetje van pijlen
jetje van pijlen
12:52 19 Apr 22
Top bedrijf, zeer tevreden.
Jan de Jager
Jan de Jager
11:06 13 Apr 22
Goed advies, snelle en redelijke offerte, contacten prima verlopen, over planning en uitvoering, niets dan lof, deze firma is aan te bevelen, komen hun afspraken na.
Rick R.
Rick R.
15:43 24 Nov 21
Goed bedrijf met goede en behulpzame monteurs.
Top bedrijf.Goed advies en snelle levering.Monteurs zijn ervaren, vriendelijk en meedenkend.Aanrader dus.
Danny Kriger
Danny Kriger
16:12 11 Jan 21
Wat een fijn bedrijf! Goed voorzien van alle benodigde informatie m.b.t. de zonnepanelen. Het leggen ging perfect. Ziet er mooi uit.
André Schuemie
André Schuemie
22:38 09 Nov 20
Goede ervaring met dit bedrijf. Zowel offerte gesprek als de installatie is zeer prettig verlopen. Dit alles ook nog eens tegen een scherpe prijs.
Ronald Jansen
Ronald Jansen
10:00 01 Oct 20
De zonnepaneleninstallatie is keurig opgeleverd. De technici hebben echt kennis van zaken en delen ook graag hun kennis en ervaring. Vlak voor de installatie kregen we nog een advies om 2 dingen anders te doen dan in het initiële legplan. Die wijzigingen kwamen de installatie zowel esthetisch als qua opbrengst zeer ten goede. Erg goed meegedacht dus! Omdat de installatie redelijk complex was met 2 verschillende typen panelen en de installatie 8 dakvlakken betrof, was het werk niet in 1 dag klaar, maar kwamen de mannen op zaterdag de rest van de klus afmaken. Geen afgeraffeld werk dus, wat ik erg waardeer.
Andrej
Andrej
09:58 30 Sep 20
Kevin en Maikel van AtlasPower hebben hard gewerkt en we zijn in het algemeen tevreden met hun werk en zeker met dit systeem.Denken creatief en hebben wat meer werk op het dak gedaan om de DC bekabeling onder dakpannen in betere plek (dan afgesproken) naar binnen te laten komen. De offerte van dit bedrijf was het meest aantrekkelijk (had stuk of 5 van verschillende zaken). Sommige kleine dingen zouden misschien beter kunnen gedaan worden maar dat kan ik niet goed beoordelen: 1 of 2 сm - dakpan afwijking van de originele plek, hoog waarschijnlijk kon dat niet anders..
Ad-Just Bouwman
Ad-Just Bouwman
06:35 26 Aug 20
Service gericht bedrijf. Waarbij je meteen terug gebeld wordt ook met een kleine vraag. Erg blij met onze zonnepanelen die kundig geïnstalleerd zijn. Installateur wist de kabels zelfs door een afvoerkanaal te laten lopen waardoor er geen kabels langs de gevel lopen. Top.
Familie van Kooij
Familie van Kooij
17:19 14 Aug 20
Snelle offerte. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Prima installatie van onze zonnepanelen.
G. van Brakel
G. van Brakel
11:10 13 Aug 20
De installatie van de zonnepanelen verliep niet vlekkeloos. De uitvoering is uiteindelijk wel goed.
D Rovers
D Rovers
11:56 07 Aug 20
Prima bedrijf met kwalitatief goede producten, goed personeel en duidelijke communicatie
Rob Dekker
Rob Dekker
15:58 06 Aug 20
Het blijft altijd een heel gedoe....zonnepanelen. Eerst overal offertes opvragen daarna appels met peren vergelijken en dan eindelijk na het offertetraject de technische inspectie. Pas alles Wel zoals het op papier lijkt te kunnen?Na een verkeerde ervaring met een grotere speler heb ik contact gehad met Nathan van Atlas. Als snel blijkt dat hij exact weet waar hij over praat en zich perfect kan verplaatsen in de situatie van de klant.Geen gedoe! Hoeveel stroom verbruikt u? Hoe groot is uw dak? Nou dan wordt het......! Want.......!Goed advies, mooi ontwerp en een offerte waar je direct en exact kunt lezen wat je krijgt.Imstallatie is prima verlopen en belangrijk, direct na de installatie kwam Nathan langs om alle "papieren" te regelen. Aanmelden van de panelen, terugvragen van BTW en direct een goed werkende app opleveren om het verbruik te monitoren.Zonnepanelen aanschaven was nog nooit zo genakkelijk......en binnen 5 tot 6 jaar is de investering terug verdiend.
Louis Blok (Lou-is)
Louis Blok (Lou-is)
11:59 10 Jul 20
Wij zijn zeer tevreden! van offerte tot oplevering is alles netjes en snel afgehandeld. Zelfs na een klein probleempje met afwerking laatste panelen windschermen plaatsen binnen enkele werkdagen kosteloos opgelost.Instructie/uitleg en installatie gedaan door vriendelijke en kundige vakmensen, je kan de ervaring goed zien.Kortom ik zal zeker mijn buren op ATLAS Power attenderen.
Lukas
Lukas
18:07 05 Jul 20
Na een moeizame installatie heel blij met onze zonnepanelen. Korte lijntjes en (telefonisch) goed bereikbaar.
JAC John Van Rooijen
JAC John Van Rooijen
17:24 22 Jun 20
Zeer vakkundig en snel gemonteerd. Personeel erg vriendelijk en veel verstand van zaken.
hiren asher
hiren asher
10:32 31 May 20
Superb one stop service for Solar panels
Michel van velthuisen
Michel van velthuisen
18:20 21 Apr 20
Geweldige service. Snel geleverd en keurig geplaatst. Echt aan te raden.
Eimke Jansen
Eimke Jansen
14:12 19 Mar 20
Echte vakmannen! Vertegenwoordigers leggen zelf ook panelen en weten daarom als geen ander waar ze over praten.
Anton Hendriksen
Anton Hendriksen
14:08 31 Dec 19
Atlas Power heeft uitstekend werk geleverd. De contacten verliepen prettig en snel. De monteurs werkten netjes en vakkundig. Ik ben zeer tevreden!
Enca Nederland
Enca Nederland
11:20 03 Dec 19
fijne, snelle levering én prima montage!
Kees Heerkens
Kees Heerkens
15:37 02 Dec 19
Goed werk. Kunnen in specifieke situaties aanpassingen maken. Komen afspraken correct na. Goede en beleefde technische medewerkers. In 6 uur was de klus geklaard.
js_loader