10 jaar service-garantie

Eerlijk advies

advies tot realisatie

10 jaar service-garantie

Eerlijk advies

advies tot realisatie

ZONNE­PANELEN ALS BASIS VOOR ENERGIE­BESPARING

Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 139 beoordelingen
js_loader
Group 23703 | Laadpalen | Atlas Power
Video afspelen

KLANTCASE: TIMO SMIT

Veel particulieren kiezen ervoor om energiekosten omlaag te brengen door te investeren in een zonnepaneleninstallatie. Ook Timo Smit besloot zonnepanelen aan te schaffen vanwege het aanzienlijke energieverbruik van de warmtepomp van zijn zwembad. Dankzij de aanschaf van de zonnepanelen bespaart Timo een hoop geld en verdient hij er nu zelfs geld aan.

DE RESULTATEN
VAN TIMO

Timo heeft zich voorbereid met verduurzamende maatregelen waaronder zonnepanelen. Hieruit haalt hij voldoende opbrengst om zijn energieverbruik te dekken.

18 zonnepanelen

Op het dakoppervlak van het huis zijn 18 zonnepanelen geplaatst. Ze hebben een totaalvermogen van 7.740 wattpiek!

5.405 KWH OPBRENGST P/J

Met de opbrengst van 5.405 kWh, hoeft Timo Smit eigenlijk niet meer te betalen voor zijn stroom en leveren de zonnepanelen zelfs geld op.

2,8 JAAR TERUGVERDIENTIJD

Na 2,8 jaar heeft Timo zijn zonnepaneleninstallatie al terugverdiend, en zal de investering rendement opleveren. *(gemiddelde terugverdientijd is 7 jaar)

Path 13503 | Laadpalen | Atlas Power
DE OPBRENGST VAN DE ZONNEPANELEN DIE IS BOVEN VERWACHTING, IK ZIT EIGENLIJK ELKE MAAND MET MIJN BEDRAG IN DE MIN
Schermafbeelding 2023 09 14 om | Laadpalen | Atlas Power
TIMO SMIT

VERDIENEN AAN JE ZONNEPANELEN

Bij Atlas Power streven we altijd naar een zo transparant en reëel mogelijk kostenplaatje. Op deze manier heb je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten en kunnen we het rendement van jouw investering goed inschatten. Ons kostenplaatje houdt rekening met verschillende belangrijke factoren, waaronder:

  • ENERGIEPRIJSSTIJGING
    De energieprijzen kunnen variëren, daarom baseren we onze berekening op een minimale stijging. Zo heb je een realistisch inzicht in je rendement.
  • AFNAME OPBRENGST
    Over 25 jaar leveren zonnepanelen circa 0,6% minder op. Dit nemen we mee in onze berekening zodat je weet wat de opbrengsten zijn op de lange termijn.
  • RENTE
    In plaats van rente op je spaargeld, profiteer je van rendement op je investering in zonnepanelen. Zo heb je alle financiële voordelen op een rij van zonnepanelen laten plaatsen.
Path 13503 | Laadpalen | Atlas Power
DE MONTEURS DIE LANGS ZIJN GEWEEST WAREN ECHT SUPERNETJES
Schermafbeelding 2023 09 14 om | Laadpalen | Atlas Power
TIMO SMIT

GETRAINDE MONTEURS

Er wordt bij Atlas Power gewerkt met getrainde monteurs, die netjes te werk gaan. “je hebt eigenlijk helemaal geen last van verbouwingsgeluiden, niks”. Na plaatsing krijg je ook een app, waar je precies kan zien hoeveel de zonnepanelen hebben opgebracht.

Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend advies gesprek en ontdek hoe ook jij het maximale rendement kunt behalen.

DE WERKWIJZE VAN ATLAS POWER

Wanneer je interesse hebt in het nemen van zonnepanelen of andere verduurzamende maatregelen dan kun je erop rekenen dat Atlas Power je gedurende het hele proces uitstekend zal begeleiden, totdat alles volledig aan je wensen voldoet. Onze toegewijde vertegenwoordiger komt graag vrijblijvend langs om samen met jou een passende offerte samen te stellen, gebaseerd op jouw specifieke woonsituatie. Dit zorgt ervoor dat overbodige kosten worden vermeden en je dakoppervlak optimaal wordt benut voor de best mogelijke besparing.

Tijdens het adviesgesprek ontvang je een op maat gemaakt plan en krijgt je direct inzicht in de verwachte besparingen die je kunt realiseren met zonnepanelen. Bij Atlas Power streven we ernaar om je volledig te ontzorgen en je overstap naar duurzame energie soepel en efficiënt te laten verlopen.

 
 
Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 139 beoordelingen
js_loader
Alles in de gaten via een tablet

van advies
tot installatie

Roadmap 1 | Laadpalen | Atlas Power
1

Adviseur komt bij je langs

Onze experts komen bij je langs om samen de mogelijkheden te bekijken.

Roadmap 2 | Laadpalen | Atlas Power
2

we maken een planning

Na overleg stellen we samen een realistische planning op.

Roadmap 3 | Laadpalen | Atlas Power
3

monteren van zonnepanelen

Door onze jarenlange ervaring leggen wij vakkundig en snel de zonnepanelen en sluiten we jou aan op groene energie.

Roadmap 4 | Laadpalen | Atlas Power
4

we staan altijd voor je klaar

Wij bieden 10 jaar servicegarantie zodat jij optimaal kan profiteren van zonnepanelen.

Veelgestelde vragen

De terugverdientijd van onze zonnepanelen is gemiddeld 6 jaar.  

Het is fijn te melden dat zonnepanelen weinig onderhoud nodig hebben. Doordat ze schuin op het dak liggen spoelt een regenbui ze zo weer schoon. Zijn je zonnepanelen zo vervuild dat een regenbui niet genoeg is? Dan is het verstandig om ze af en toe eens schoon te (laten) maken. Dit wordt vaak aangeboden door plaatselijke glazenwassers. Schoonmaken doe je pas op het moment dat je ziet dat jouw opbrengsten substantieel teruglopen. Een zachte doek en (kalkvrij) water is voldoende.  

*Gebruik bij het schoonmaken van zonnepanelen nooit schoonmaakmiddelen, schuursponzen of hogedrukreinigers.   

Voor Atlas Power is vrijwel geen dak te moeilijk, we leveren maatwerk en gaan graag de uitdaging aan. Vraag een offerte aan en kijk samen met de adviseur naar de mogelijkheden voor jouw dak.   

We zoeken graag naar een oplossing voor ieder dak, enkel leiendaken en rietdaken zijn in de meeste gevallen niet geschikt voor onze- zonnepanelen installaties. 

Particulieren: “De btw op zonnepanelen vanaf 1 januari 2023 afgeschaft. De btw gaat omlaag van 21% naar 0%. Dit zogenoemde nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geïnstalleerd op woningen of bijgebouwen van een woning, zoals een schuur. Particulieren hoeven de btw dan niet meer terug te vragen bij de Belastingdienst.” 

Een van de montageteams van Atlas Power. Doordat er elke dag wordt gewerkt met vaste teams zijn onze professionals goed op elkaar ingespeeld, om samen te werken aan de installatie van jouw zonnepanelen. 

Gewoonlijk duurt de installatie slechts één dag. Op de installatie dag kan de montageduur variëren tussen 4 tot 9 uur, dit hangt af van de grootte van de installatie. Daarnaast kan het legplan en het Hollandse weer de tijdsduur van het installeren ook beïnvloeden.