Reviews

Alle ervaringen

Wat klanten over ons zeggen

Bij Atlas Power is klanttevredenheid erg belangrijk. Je kan bij ons een goede installatie verwachten of het nu gaat om zonnepanelen of laadpalen. Bekijk hieronder de ervaringen van klanten met Atlas Power.

5/5

Tom | Zeist
Particulier

Atlas Power gaf mij een prima advies. Het advies was realistisch en toegespitst op ons huis, ons huidige verbruik, maar ook op mogelijke toekomstige ontwikkelingen, zoals ons overstappen van koken op gas naar inductie. De mannen kwamen hun afspraken na en zijn zeer prettig in de omgang. Ze werken nauwkeurig en het is duidelijk, dat ze verstand hebben van…. en ervaring hebben mét de installatie van zonnepanelen. Toen 2 panelen (ik had gekozen voor all black) van dezelfde serie een op het oog wat afwijkende kleurstelling hadden (een blauwe ‘waas’`), werd dit door hen geconstateerd en kreeg ik direct 2 nieuwe. Dit puur en alleen omdat het esthetisch mooier is. Kortom; ook goede service met nazorg. De panelen werken uitstekend, de mobiele ‘app’ en het ‘portal’ om de zonnepanelen te monitoren idem!

Review Amersfoort
5/5

Robert | Amersfoort
Particulier

Wij hebben 22 zonnepanelen laten plaatsen door Atlas Power. Van offerte tot en met plaatsing is alles prima verlopen. Kundige monteurs die goed werk leveren en dit alles volgens afspraak en planning.

Reviews Atlas Power
5/5

Ervin | Amersfoort
Particulier

Het is maar 2 dagen sinds de zonnepanelen geïnstalleerd zijn en we hopen dat het systeem goed werkt en blijft werken. Toch, gezien hun professionaliteit willen we het formulier nu al invullen, omdat we op dit moment heel tevreden zijn. Atlas Power is zeker aan te bevelen!

4/5

Eelke | Ede
Particulier

Advies was oprecht en transparant, duidelijk uitleg en een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Alle afspraken na gekomen en ik ben erg tevreden met het resultaat.

4/5

Yolanda | Putten
Particulier

Werk op tijd afgeleverd door fijne vaklui. Alles keurig achtergelaten.