10 jaar service-garantie

Eerlijk advies

advies tot realisatie

10 jaar service-garantie

Eerlijk advies

advies tot realisatie

Kom werken bij
Atlas power

een team van specialisten

Stel je voor: een baan die perfect bij je past, binnen jouw vakgebied. Waar je iedere dag vol energie je werkdag start, samen met een ambitieus team. Een baan waarbij je zichtbaar resultaat levert en een lach op het gezicht van je klant kunt zetten. Dat klinkt goed, toch? 

 

Bus van Atlas Power
0
+
Aantal medewerkers
0
+
Installaties per maand
0
+
Gigawatt opgewekt

Onze vacatures

Parttime, Bijbaan,
Putten

Financieel administratief medewerker

Hé HBO student finance, bedrijfskunde of soortgelijk! Zoek jij een bijbaan én wil je al werkervaring opdoen in je toekomstig beroepenveld? Dan is de functie van financieel administratief medewerker echt iets voor jou!
Fulltime,
Putten

Magazijn coördinator

Heb jij affiniteit met logistiek, ben jij fit, steek je graag je handen uit je mouwen en krijg jij energie van alles wat met logistiek te maken heeft? Zoek dan niet verder en kom werken bij Atlas Power als magazijn coördinator!
Fulltime, parttime,
Putten

HR Adviseur

Ben jij praktisch ingesteld en hou je van samenwerken in een team? Heb jij mensenkennis en de skills om medewerkers blij te maken? Breng jij orde in georganiseerde chaos? Zoek dan niet verder en laat Atlas Power groeien met jouw creativiteit.
Fulltime,
Putten

Solar Engineer

Heb jij uitgebreide technische kennis van én ervaring in het plaatsen van zonnepanelen en ben je toe aan een volgende carrièrestap? Zoek dan niet verder en kom als Solar engineer werken bij Atlas Power!
Fulltime,
Putten

Elektromonteur zonnepanelen

Ben jij fit, jong en krijg jij energie van alles wat met stroom te maken heeft? Zoek dan niet verder en kom bij werken bij Atlas Power als elektromonteur!
Parttime,
Putten

Planner

Als planner behandel je de dagelijkse planning van onze afdeling sales. Op deze afdeling komen alle offerteaanvragen binnen, jij hebt het eerste contact met de klant en op basis daarvan plan je afspraken in bij verschillende collega’s (adviseurs).
Fulltime,
Putten

Zonnepanelen monteur

Ben jij fit, hou je van werken in de buitenlucht en krijg jij energie van alles wat met stroom te maken heeft? Zoek dan niet verder en kom bij werken bij Atlas Power als monteur zonnepanelen!
Fulltime,
Putten

Service monteur zonnepanelen

Heb jij affiniteit met alles wat met elektrotechniek te maken heeft, ben jij fit, steek je graag je handen uit je mouwen en krijg jij energie van storingen oplossen? Zoek dan niet verder en kom werken bij Atlas Power als servicemonteur!
ZZP,
Putten

Elektromonteur zonnepanelen (ZZP)

Als Elektromonteur (ZZP) zorg je ervoor dat de zonnepanelen-installatie goed aansluit op de meterkast van de klant. Je legt de bekabeling aan tussen de meterkast en omvormer(s).

Waarom werken bij
Atlas power?

Werk waarbij je zichtbaar resultaat levert en een lach op het gezicht van je klant kunt zetten. En daarnaast goed beloond krijgt. Dat klinkt goed, toch? Kom je werken bij Atlas Power; dan verzekeren wij jou van: 

EEN AMBITIEUS EN GEZELLIG TEAM

Je ambities combineren met plezier in je werk: dát kan bij Atlas Power. 

BIJDRAGE AAN DUURZAAM NEDERLAND

Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: hoe meer schone zonne-energie, hoe beter. Samen dragen we een steentje bij aan een schonere wereld 

EEN AFWISSELENDE WERKOMGEVING

Geen dag is hetzelfde wanneer je werkt voor verschillende klanten, dat maakt het werk bij Atlas Power zo speciaal.

image persoonlijk advies | Laadpalen | Atlas Power

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Max. bestandsgrootte: 50 MB.