Atlas Power, gevestigd in Putten, is een klein bedrijf dat lekker doorgroeit. Door de steeds toenemende vraag naar zonnepanelen zijn wij op zoek naar versterking. Bij Atlas Power zijn we collegiaal en gaan we informeel met elkaar om. We zijn een jong bedrijf dat snel groeit. We willen jou graag in ons team hebben en samen onze klanten blij maken. Zie hieronder alle beschikbare vacatures.


Vacature planner/administratief medewerker

Ben jij iemand die goed kan plannen en organiseren? Sta je sterk in je schoenen en ben je stressbestendig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste planner, die graag helpt aan het bouwen en het behouden van een goede en professionele klantrelatie.


Vacature werkvoorbereider

Na een ruime inwerkperiode ben je als werkvoorbereider verantwoordelijk voor de installatie teams. Het is jou taak om er voor te zorgen dat de monteurs met de juiste materialen op pad gaan, dat ze weten wat ze moeten doen en er kwaliteit geleverd wordt.


Vacature monteur zonnepanelen

Door de groei van onze organisatie en van onze installatieteams zijn wij altijd opzoek naar een goede monteur. Natuurlijk word je eerst ingewerkt. Daarna ga je samen met je team goed voorbereid op pad om onze klanten blij te maken met duurzame energieproducten!


Vacature accountmanager binnendienst

Houd jij ervan om klanten zo goed mogelijk te adviseren bij de aankoop van zonnepanelen? heb je een passie voor verkoop en techniek? Bezit jij de skills om de klant te overtuigen de offerte te bevestigen en geeft je dit een goed gevoel? Dan is deze functie wat voor jou!


Vacature adviseur buitendienst

Bij mensen thuis komen. Daar steeds weer de uitdaging aangaan om de perfecte en betaalbare installatie te bieden. Elk huishouden is anders: type paneel, ligging dak, behoeften van de klant. Dat maakt het werk afwisselend. En ondanks dat je elke dag onderweg bent en weinig op kantoor zit, ervaar je dagelijks dat er een heel team achter je staat en dat wij elkaar helpen om de klant de beste installatie aan te leveren.

Wij geloven in een goed product voor een eerlijke prijs en dragen graag ons steentje bij aan een duurzame wereld.

ERKENNINGEN & NORMERINGEN