10 jaar service-garantie

Eerlijk advies

advies tot realisatie

10 jaar service-garantie

Eerlijk advies

advies tot realisatie

Kom werken bij
Atlas power

een team van specialisten

Stel je voor: een baan die perfect bij je past, binnen jouw vakgebied. Waar je iedere dag vol energie je werkdag start, samen met een ambitieus team. Een baan waarbij je zichtbaar resultaat levert en een lach op het gezicht van je klant kunt zetten. Dat klinkt goed, toch? 

 

0
+
Tevreden klanten
0
+
Installaties per maand
0
+
Gemiddelde jaarlijkse besparing

Onze vacatures

Fulltime,
Putten

Financieel Controller

Ben jij accuraat, handig met getallen en initiatiefrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Putten

Elektromonteur zonnepanelen

Ben jij fit, jong en krijg jij energie van alles wat met stroom te maken heeft? Zoek dan niet verder en kom bij werken bij Atlas Power als elektromonteur!
Putten

Telefoniste/Planner

Als planner behandel je de dagelijkse planning van onze afdeling sales. Op deze afdeling komen alle offerteaanvragen binnen, jij hebt het eerste contact met de klant en op basis daarvan plan je afspraken in bij verschillende collega’s (adviseurs).
Fulltime,
Putten

zonnepanelenmonteur

Ben jij fit, hou je van werken in de buitenlucht en krijg jij energie van alles wat met stroom te maken heeft? Zoek dan niet verder en kom bij werken bij Atlas Power als monteur zonnepanelen!
Fulltime,
Putten

Service monteur zonnepanelen

Heb jij affiniteit met alles wat met elektrotechniek te maken heeft, ben jij fit, steek je graag je handen uit je mouwen en krijg jij energie van storingen oplossen? Zoek dan niet verder en kom werken bij Atlas Power als servicemonteur!
ZZP,
Putten

Elektromonteur zonnepanelen (ZZP)

Als Elektromonteur (ZZP) zorg je ervoor dat de zonnepanelen-installatie goed aansluit op de meterkast van de klant. Je legt de bekabeling aan tussen de meterkast en omvormer(s).

Waarom werken bij
Atlas power?

Werk waarbij je zichtbaar resultaat levert en een lach op het gezicht van je klant kunt zetten. En daarnaast goed beloond krijgt. Dat klinkt goed, toch? Kom je werken bij Atlas Power; dan verzekeren wij jou van: 

EEN AMBITIEUS EN GEZELLIG TEAM

Je ambities combineren met plezier in je werk: dát kan bij Atlas Power. 

BIJDRAGE AAN DUURZAAM NEDERLAND

Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: hoe meer schone zonne-energie, hoe beter. Samen dragen we een steentje bij aan een schonere wereld 

EEN AFWISSELENDE WERKOMGEVING

Geen dag is hetzelfde wanneer je werkt voor verschillende klanten, dat maakt het werk bij Atlas Power zo speciaal.

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Max. bestandsgrootte: 50 MB.