Atlas Power, gevestigd in Putten, is een klein bedrijf dat lekker doorgroeit. Door de steeds toenemende vraag naar zonnepanelen zijn wij op zoek naar versterking. Bij Atlas Power zijn we collegiaal en gaan we informeel met elkaar om. We zijn een jong bedrijf dat snel groeit. We willen jou graag in ons team hebben en samen onze klanten blij maken. Zie hieronder alle beschikbare vacatures.


Monteur zonnepanelen

Door de groei van onze organisatie en van onze installatie teams zijn wij altijd opzoek naar een goede monteur. Natuurlijk word je eerst ingewerkt. Daarna ga je samen met je team goed voorbereid op pad om onze klanten blij te maken met duurzame energieproducten!


Technisch coördinator

Als technisch coördinator ben jij een spin in het web rondom de installaties van de zonnepanelen. Dankzij jouw zorgvuldigheid en coördinator skills voorzien we dagelijks klanten van een perfect uitgevoerde installatie.


Junior accountmanager zonnepanelen

Als accountmanager heb je oprechte belangstelling voor de klant, weet je de juiste vragen te stellen en verrast de klant met jouw advies. Elke dag help jij mensen bij het maken van de beste keus voor zonnepanelen.


Elektromonteur

Als elektromonteur heb je een breed takenpakket. Zo sta je de ene dag een meterkast te vervangen, ben je de volgende dag een laadpaal aan het installeren en zal je de dag erop de gehele AC voorzien bij een PV project van 150 panelen. Kortom, elke dag is anders.


Accountmanager zonnepanelen

Als accountmanager heb je oprechte belangstelling voor de klant, weet je de juiste vragen te stellen en verrast de klant met jouw advies. Elke dag help jij mensen bij het maken van de beste keus voor zonnepanelen.


Financieel Administratief medewerker

Als financieel administratief medewerker verzorg je samen met jouw directe collega alle uitvoerende werkzaamheden op financieel administratief gebied. Daarna ga je zelfstandig aan de slag om te zorgen dat de financiële administratie op orde is en blijft. Dat doe je bij ons op kantoor en je hebt de mogelijkheid om deels thuis te werken indien gewenst.

Wij geloven in een goed product voor een eerlijke prijs en dragen graag ons steentje bij aan een duurzame wereld.

ERKENNINGEN & NORMERINGEN