fbpx

Atlas Power, gevestigd in Putten, is een klein bedrijf dat lekker doorgroeit. Door de steeds toenemende vraag naar zonnepanelen zijn wij op zoek naar versterking. Bij Atlas Power zijn we collegiaal en gaan we informeel met elkaar om. We zijn een jong bedrijf dat snel groeit. We willen jou graag in ons team hebben en samen onze klanten blij maken. Zie hieronder alle beschikbare vacatures.


Vacature administratief medewerker

Ben jij iemand die goed kan plannen en organiseren? Sta je sterk in je schoenen en ben je stressbestendig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste planner, die graag helpt aan het bouwen en het behouden van een goede en professionele klantrelatie.


Vacature monteur zonnepanelen

Door de groei van onze organisatie en van onze installatieteams zijn wij altijd opzoek naar een goede monteur. Natuurlijk word je eerst ingewerkt. Daarna ga je samen met je team goed voorbereid op pad om onze klanten blij te maken met duurzame energieproducten!


Vacature Adviseur

Wij zijn op zoek naar een commercieel talent voor onze buitendienst. Dagelijks ben jij op pad om bij klanten thuis een offerte op maat te maken. Je hebt oprechte belangstelling voor de klant, weet de juiste vragen te stellen en verrast de klant met jouw advies.

Wij geloven in een goed product voor een eerlijke prijs en dragen graag ons steentje bij aan een duurzame wereld.

ERKENNINGEN & NORMERINGEN