10 jaar service-garantie

Eerlijk advies

advies tot realisatie

10 jaar service-garantie

Eerlijk advies

advies tot realisatie

Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 130 beoordelingen
js_loader

ZONNEPANELEN kopen IN AMERSFOORT

 
 
Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 130 beoordelingen
js_loader

GEBRUIK DE POWER VAN DE ZON

Atlas Power, jouw partner in duurzaamheid

Klaar om te besparen? Ontdek de kracht van zonne-energie en verduurzaam jouw huis in Amersfoort met zonnepanelen. Maak kennis met Atlas Power, jouw lokale expert in het plaatsen en kopen van zonnepanelen.

Group | Laadpalen | Atlas Power

Laat zonnepanelen plaatsen bij jou in Amersfoort

Verduurzamen is dé trend van het moment, en terecht. Zonnepanelen bieden veel voordelen voor woningen in Amersfoort en omstreken.

Voordelig

Bespaar op jouw energierekening door zelf groene stroom op te wekken met zonnepanelen. Zonne-energie is een slimme investering met een korte terugverdientijd.

Groen

Zonnepanelen dragen bij aan een schonere wereld en helpen de CO2-uitstoot te verminderen. Wel zo duurzaam!

Onafhankelijk

Wees minder afhankelijk van grote energiebedrijven en stijgende energieprijzen door zelf duurzame energie op te wekken.

RENDEMENT VAN ZONNEPANELEN IN AMERSFOORT

Als je zonnepanelen wilt kopen in Amersfoort, is het belangrijk om inzicht te hebben in het rendement van jouw investering. Bij Atlas Power geven we een transparant en zo reëel mogelijk kostenplaatje. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Hierbij houden we rekening met de volgende factoren:

  • ENERGIEPRIJSSTIJGING
    De energieprijzen kunnen variëren, daarom baseren we onze berekening op een minimale stijging. Zo heb je een realistisch inzicht in je rendement.
  • AFNAME OPBRENGST
    Over 25 jaar leveren zonnepanelen circa 0,6% minder op. Dit nemen we mee in onze berekening zodat je weet wat de opbrengsten zijn op de lange termijn.
  • RENTE
    In plaats van rente op je spaargeld, profiteer je van rendement op je investering in zonnepanelen. Zo heb je alle financiële voordelen op een rij van zonnepanelen laten plaatsen.

Wanneer je kiest voor het aanschaffen van zonnepanelen in Amersfoort door Atlas Power, kun je rekenen op persoonlijke service en lokale kennis. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe jij het maximale rendement kunt behalen.

Onze reviews

Erik van der Heijden
Erik van der Heijden
08:29 22 Sep 23
Transparant in communicatie, na faillissement Energe hebben ze mij enorm goed geholpen om de panelen alsnog geplaatst te krijgen. Ook belangrijk: de monteurs die de werkzaamheden hebben uitgevoerd krijgen een groot compliment, keurig gewerkt schoenen uit wanneer ze in huis werkte en na gebruik toilet de bril weer naar beneden. Toppers.
André Buurman
André Buurman
15:07 18 Sep 23
Goede uitleg, uiteindelijk plaatsen duurde wel even maar daarna lagen ze er ook zo op. Monteurs leverden goed werk af
Afgelopen donderdag zonnepanelen geplaatst. Alles volgens afspraak gemonteerd en afgehandeld.
Monique Felderhof
Monique Felderhof
16:09 13 Sep 23
Goed en eerlijk advies. Goede prijs. Professionele en vriendelijke plaatsers.
Lieneke Huisman
Lieneke Huisman
10:10 11 Sep 23
keurig op tijd.duidelijke communicatie.goed overleg.netjes gewerkt en opgeruimd.top service !heel erg bedankt!we zien uit naar de zon(uren) 😉
Frank Mekkelholt
Frank Mekkelholt
17:41 07 Sep 23
100% tevreden. Geleverd zoals afgesproken. Vriendelijke installateurs die netjes werkten. Bij het aanleggen van de elektrische kabel waren er wat tegenslagen die ze prima oploste.
jeffrey de bats
jeffrey de bats
16:48 07 Sep 23
Communicatie kan beter maar verder top geleverd
Frans Linger
Frans Linger
10:13 06 Sep 23
In februari hadden we bezoek van Ravano. Die heeft alles bekeken en uitgelegd. Kort daarop de offerte ontvangen en getekend.Vanwege alle drukte kon pas geleverd worden in augustus, maar werd dit september.Helaas kwamen de monteurs pas om 15.00 uur ipv 12.00 uur. Maar alles ging snel en vakkundig.
Jeroen Offermans
Jeroen Offermans
12:38 05 Sep 23
Buitengewoon professioneel geholpen van offertetraject tot nazorg. Installatieploeg: professioneel, net werk afgeleverd en nette monteurs.
Henk Jan Veerman
Henk Jan Veerman
10:36 01 Sep 23
Duidelijke offerte en vervolgens ook precies zo geplaatst.Netjes, vakkundig en snel gewerkt!
Job Boot
Job Boot
14:34 30 Aug 23
De wachttijd was lang, maar de service uitstekend. Zeer tevreden hoe de 12 zonnepanelen zijn aangebracht en aangesloten. Prettige medewerkers, harde werkers, correct in de omgang. Blij met het resultaat.
bas koek
bas koek
19:16 23 Aug 23
Vandaag 12 panelen geïnstalleerd door Atlas Power. Monteur kwam alleen want zijn collega was ziek. Ondanks wat tegenslagen en het feit dat hij alleen was alles keurig netjes opgeleverd. De monteur ging pas om 21.00 uur weg nadat alles netjes was afgewerkt. Complimenten voor deze monteur. Daar kun je als werkgever je handen mee dichtknijpen !
Annemarie Timmer
Annemarie Timmer
09:13 23 Aug 23
Keurig nette levering, zeer tevreden.
mike bremer
mike bremer
07:15 22 Aug 23
Goed gevoel tijdens aanvraag, goed gevoel tijdens offerte opmaak thuis. Dan paar maanden wachten. Maar mooi op tijd waren de engineers van AtlasPower. Op verzoek, kabel die gelegd moest worden, netjes weggewerkt door het huis in een bestaande koof. Volgende dag een telefoontje nazorg dat geeft tot op heden nog steeds een goed gevoel. En respect voor de mannen die vol in de zon op het dak bezig waren.
Bianca Laisina
Bianca Laisina
11:48 21 Aug 23
Fijne en duidelijke informatie gekregen tijdens het informatieve gesprek met Mike. Mede door de goede recensies en het vertrouwen wat wij wij hebben gekregen, besloten om de zonnepanelen aan te schaffen bij Atlas power. Afgelopen week zijn deze geplaatst. Alles is naar wens verlopen en zijn super tevreden!
Danielle Mabelis
Danielle Mabelis
13:03 16 Aug 23
Buitengewoon goed installatie team.Keurig, correct en zeer vakkundig.Alles gaat met goed beleid en teamwork.Atlas Power zou ik aan ieder aanbevelen.
Gijs Draaijer
Gijs Draaijer
08:49 16 Aug 23
Zeer tevreden. Het start al met een duidelijke gespecificeerde offerte. Met elke stap ontvang je een mailtje. Heel duidelijk. Ze komen voor de installatie bij je thuis om te controleren of alles ook mogelijk is. Dat geeft een goed gevoel en je komt niet voor verrassingen te staan. De installatie ging snel en ook in goed overleg. Al het verpakkingsmateriaal en de pallets worden weer keurig afgevoerd.
Thijs van der Ploeg
Thijs van der Ploeg
08:48 27 Jul 23
Offertes aangevraagd bij diverse aanbieders. Wij hebben gekozen voor Atlas Power omdat men met de in onze ogen meest realistische verwachte opbrengst gezien de niet ideale stand van ons huis. De contacten (Revano) in de offerte fase verliepen bijzonder prettig. Kreeg steeds per ommegaande antwoord op vragen die ik had. Door grote drukte is de montage enkele maanden vertraagd, maar ben goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Op 26 juli zijn de panelen en nieuwe meterkast geplaatst door vriendelijk en terzake kundige monteurs. Er is zeer netjes en snel gewerkt! Bijvoorbeeld de kabel in de kleur van de buitenmuur zeer netjes weggewerkt achter de regenpijp. Zeer tevreden!
robin navis
robin navis
13:29 26 Jul 23
Zeer tevreden! Geholpen door Nathan en alles was duidelijk. Zonnepanelen worden vakkundig geplaatst door een aardige monteur die ook alles duidelijk heeft uitgelegd. Panelen zijn netjes geplaatst. Inmiddels door de storm schade aan de panelen (de panelen bleven keurig op de plek), en ook hier keurig mee geholpen met een herstel offerte. Echt een aanraden!
John
John
13:59 24 Jul 23
Ten eerste een prima adviesgesprek gehad met Berry. Daarna een mooi op maat gemaakte offerte gekregen.Martijn heeft onze panelen professioneel geïnstalleerd. Ook op zolder netjes gewerkt en keurig opgeruimd achtergelaten. Daarna de groepenkast vervangen en alles opgestart. Ten slotte duidelijke uitleg gegeven en geholpen met terug levering aanmelden en de App.We zijn zeer tevreden.
Cees Doornenbal
Cees Doornenbal
10:14 23 Jul 23
Alles is keurig verlopen volgens afspraak.Monteurs hebben alles keurig en vakkundig geplaatst.In een woord top begeleiding en plaatsing en alles perfect verlopen volgens afspraak
Jeroen de Haas
Jeroen de Haas
08:59 20 Jul 23
Erg prettig contact gehad met Atlas Power. Vanaf het eerste contact met Ravano t/m het installeren door de mannen uit Amersfoort, geen moment twijfel gehad. Atlas Power is gewoon lekker nuchter, goed bereikbaar en doen net eventjes dat beetje extra voor je. Fijne club om zaken mee te doen! Bedankt voor de mooie opstelling!
coert westerink
coert westerink
07:40 18 Jul 23
Top geregeld. Nestjes werk. Niks te klagen, dus 5*
Rivka Kroes
Rivka Kroes
08:54 14 Jul 23
Top bedrijf, komen hun afspaken na monteurs werken netjes,leggen goed uit wat ze gaan doen en hoe en ruimen ook na de installatie weer alles netjes op..
martin hoogerwerf
martin hoogerwerf
15:47 12 Jul 23
Goed geregeld installatie was ook zeer netjes, snel en door supervriendelijke medewerkers!!!
Henk Jan en Inez
Henk Jan en Inez
15:42 12 Jul 23
Alles verliep goed, van adviesgesprek tot en met de plaatsing. Goed overleg, goede informatie. Er werd heel zorgvuldig gewerkt. Goede vakmensen die wisten wat ze deden.
Jeroen Bos
Jeroen Bos
20:51 10 Jul 23
Dank team Atlas Power (Warren in het bijzonder) voor de fijne service! Zeker aan te bevelen.
Marco Van Overbeek
Marco Van Overbeek
16:18 04 Jul 23
Zeer duidelijk advies gekregen van Mike en snel een offerte ontvangen. Ik werd keurig gebeld of de offerte duidelijk was. De installateurs Bilal, Nasser en Mo zijn zeer aardige, hard werkende mannen. Vlotte installatie en alles werkt.
Rianka Van Beek
Rianka Van Beek
12:28 30 Jun 23
Van begin tot eind is alles prima verlopen. Robin kwam bij ons langs om alles door te nemen en offerte te maken. Hij nam de tijd en legde alles duidelijk uit. Vandaag kwamen 2 vriendelijke, vrolijke en enorm hardwerkende monteurs (Bilal en Nasr) alles voor elkaar maken. Top! Wij zijn enorm tevreden!
henrie uithol
henrie uithol
09:36 30 Jun 23
Hele nette service.. 4 vrolijke en bekwame mannen die ruim binnen dag 30 panelen hebben geplaatst en werkend opgeleverd. Top.
Elly De Wit
Elly De Wit
15:21 29 Jun 23
Prima geleverd op afgesproken tijdstip. Vriendelijke monteurs.Prima werk geleverd
LEO BUTTER
LEO BUTTER
19:45 28 Jun 23
Installatie is prima verlopen
Desmond Rouwhorst
Desmond Rouwhorst
05:27 28 Jun 23
Leuke jongens die hardwerken en ook nog goed vaklui. Hebben snel en goed werk geleverd en het was nog gezellig ook 🙂
Willem Veerman
Willem Veerman
11:36 27 Jun 23
prima montage super vriendelijk en vakkundig geplaatst dikke 10 ++
Pim Plaggenborg
Pim Plaggenborg
10:20 27 Jun 23
De offerte was duidelijk en scherp. Ook van te voren duidelijk gemaakt dat installatie een tijd zou duren. Uiteindelijk duurde het nog drie maanden langer maar werd ik keurig van op de hoogte gehouden. Op de installatiedag stelden de installateurs zich netjes voor en gingen voorvarend te werk. Toen iets anders moest dan op de tekening werd dat keurig opgelost.Prima team!
Thijs Linssen
Thijs Linssen
09:57 27 Jun 23
Zeer snelle en adequate montage en toelichting, zowel van de panelen zelf als van de E-aansluiting!Levertijd was lang, maar dat is nou eenmaal zo...
Jannes Hooijer
Jannes Hooijer
08:38 27 Jun 23
Vanaf het moment tot de oplevering,keurig op de hoogte gehouden.De monteurs (jongens uit Amersfoort)waren vriendelijke jongens die hard werkte.En alles netjes uitlegde .Voor mij een dikke 10
Karel Schuurman
Karel Schuurman
19:04 23 Jun 23
snelle offerte, fijne communicatie, perfecte levering , kortom zeer tevreden
Marcel Arends
Marcel Arends
07:59 17 Jun 23
Dikke 10. Opname van de offerte ter plekke, duidelijke schriftelijke offerte, goede communicatie over de planning, plaatsing door leuke mensen echte professionals, flexibiliteit in voorbereiding en ook tijdens de plaatsing en een goede telefonische nazorg. Ik zal al mijn contacten aanraden om zaken te doen met Atlas Power voor het plaatsen van zonnepanelen. Nogmaals: Dikke 10!
Niels Lelieveld
Niels Lelieveld
06:19 15 Jun 23
Snel en vriendelijk. De zonnepanelen waren binnen een korte tijd geplaatst.
Sebastiaan Robbert
Sebastiaan Robbert
11:40 13 Jun 23
Nog in afwachting van service issues maar wordt niet heel blij van opvolging tot op heden
Gijsbert van de Ridder
Gijsbert van de Ridder
20:47 02 May 23
Afgelopen najaar de zonnepanelen besteld. Levering duurde langer dan beloofd. Verder alles goed afgehandeld en goed op de hoogte gehouden. Montage team Nasardin en Balil waren top, voor deze heren is niks teveel moeite. Al met al een tevreden klant!
Gerard Boswinkel
Gerard Boswinkel
12:10 21 Apr 23
Perfecte levering,plaatsing en afhandeling, keurig personeel....echt een aanrader
W.J. Emmink
W.J. Emmink
07:47 08 Apr 23
Na verschillende offertes opgevraagd te hebben is de keuze op Atlas Power gevallen.Nette offerte gekregen met aansluit oplossingen die goed passen bij onze woning.Het leggen van de panelen op het platte dak ging vlot. Op het schuurtje met metalen dak wat minder. Materiaal dat ontbrak, onbekendheid met montage methode?Uiteindelijk hebben 2 monteurs,Nasteddine en Billal op 6 april de panelen geplaatst zo als het hoort! Goede rustige monteurs met kennis en ervaring.Netjes en nauwkeurig gewerkt. Bedankt daarvoor.Willem
victor azoz
victor azoz
09:38 23 Mar 23
Goede service!!
arien esser
arien esser
08:21 16 Mar 23
gesprek gehad met adviseur Atlaspower in de zomer van 2022. Afgesproken was dat er geplaatst zou worden in januari 2023 ivm het schrappen van BTW. Voor die tijd is er iemand geweest om de woning te bekijken en waar de leidingen het beste geplaatst konden worden. Een uur voordat de monteurs kwamen gebeld hoe laat ze er zouden zijn. Er zijn 22 panelen geplaatst. Eind van de dag de app op de telefoon gezet , alles doorgegeven aan Liander en de volgende dag was zichtbaar dat alles goed werkt. Bedrijf heeft zich aan alle afspraken gehouden en de monteurs hebben zeer goed werk afgeleverd.
Harry Offereins
Harry Offereins
07:49 11 Feb 23
De aanloop naar het verkrijgen van de informatie en de adviezen hebben ons erg geholpen om voor Atlas Power te kiezen. Ook de flexibiliteit over het zelf de stroomkabel vanuit de meterkast naar het aansluitpunt onder het dak te maken hielp deze keuze te maken.En als er dan op de afgesproken dag en tijd twee keurige beleefde Nederlands sprekende mannen op de stoep staan die snel en keurig werk leveren tot aan het instellen van de juiste apps op de telefoons toe! Zijn wij buitengewoon tevreden.
Gerald Bosboom
Gerald Bosboom
07:55 02 Feb 23
DE monteur was netjes op tijd, heeft de 4 panelen snel gelegd met de noodzakelijke infrastructuur toevoegingen aan het elektranet. Hij heeft ook gezien dat een van de WCD's inteern smeltschade had en afgeplakt. Gelukkig zijn er twee nieuwe voor terug gekomen.
Frank Rooyackers
Frank Rooyackers
11:27 01 Feb 23
Instalateurs op tijd aan wezig.Netjes en correct.Panelen mooi geplaatst.Duidelijke uitleg van systeem.Aanrader !
Jurjen
Jurjen
08:02 24 Jan 23
Atlas Power werd mij aangeraden door een vriend die razend enthousiast over ze was en die ervaring heb ik ook.Vooraf hebben ze heel goed met mij mee gedacht over de meest pragmatische oplossing voor mijn situatie waarbij ze advies gaven bij enkele afwegingen tussen prijs, kwaliteit en functionaliteit. Ze zijn heel oprecht en dat merk je direct als je enkele andere partijen hebt gesproken.Vervolgens kreeg ik de meest scherpe offerte voor een heel goed systeem, parralel geschakkeld.De jongens die langskwamen waren vriendelijk, beleefd, vrolijk en bekwaam. Goede communicatie en ze hebben zelfs mijn regenpijp nog even gefixt, omdat ze daar toch bezig waren. Echt top.Ik ben niet vaak lyrisch over bedrijven, maar deze gasten zijn geweldig. Dat mag dan ook gezegd worden.
MM Klusservice
MM Klusservice
11:30 18 Jan 23
Prima service, komen eerst bij je thuis voor een gesprek i.p.v. snelle (popie jopie) verkoop via de telefoon waardoor je tegenwoordig wordt benaderd.Professionele en vriendelijke installateurs. Geven antwoord op alle vragen, werken snel en laten alles netjes achter. In 3 uur tijd waren de 8 panelen op ons (vlakke) dak door de 2 monteurs geïnstalleerd. Het gehanteerde tarief van 950 euro voor deze uiteindelijke 3 uur arbeid is dan wel erg ruim bemeten (158/uur p.p.). Daar zou naderhand best een redelijke correctie op mogen.Verder, zeker aan te bevelen firma.
Ilse R.
Ilse R.
13:51 29 Nov 22
Het opstellen van de offerte ging vlekkeloos. Heel fijn geholpen!Vervolg daarna wat minder. Uiteindelijk 8 weken langere levertijd. Toen ze eindelijk zouden komen plaatsen, was er een monteur ziek.Gelukkig 1 week later een plekje kunnen krijgen.Twee deskundige mannen hebben ze panelen goed gelegd en hier uitleg bij gegeven. Inmiddels weer helemaal blij.Tip voor de planning/administratie: hou mensen op de hoogte over de levering en verlengde levertijd. Dit heb ik gemist. Als ik had geweten dat het langer zou duren had ik er begrip voor gehad. Jammer dat ik een aantal grote monden heb gehad aan de telefoon hierover. Niet helemaal nodig..De fijne uitleg bij het maken van de offerte en de goede montage maken dat jullie toch 4 sterren krijgen.
Gilian V
Gilian V
06:45 22 Oct 22
Ontzettend blij met onze zonnepanelen. Ze staan er mooi op. En erg fijne en vriendelijke monteurs. Ik raad Atlas aan iedereen aan.
Wim Pellen
Wim Pellen
14:44 21 Oct 22
Vakkundige monteurs en een goed product
Rutger van Berkel
Rutger van Berkel
12:41 29 Sep 22
Vanaf de kennismaking een goed gevoel gehad en dat kwam uit...alles op tijd geleverd en geïnstalleerd, voor elke afspraak informatie verstrekt zodat we ons konden inlezen, en ook achteraf nog geïnformeerd naar tevredenheid, nou, die was er, ....een aanrader
Maikel Schoenmaker
Maikel Schoenmaker
10:35 20 Sep 22
Aanrader! Net, vriendelijk en vakbekwaam team dat de panelen heeft geïnstalleerd. Vriendelijk personeel op kantoor. Enige minpunt is dat de planning ruim 4 weken later dan afgesproken was met de vertegenwoordiger. Buiten dat zeer tevreden!
Salomon Stam
Salomon Stam
06:42 20 Sep 22
Soms komt het voor dat je een bedrijf niet 5 maar 6 sterren verdiend. Atlas Power is zo'n bedrijf. Van offerte, inmeten, klantenservice tot installatie, dit bedrijf doet het echt fantastisch. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat. Een prachtige fullblack installatie, vakkundig geinstalleer en aangesloten. 100 Punten voor Atlas Power
Petra Laurent
Petra Laurent
10:27 14 Sep 22
Snelle reactie en prettig contact. Monteurs hebben goed en zeer netjes de zonnepanelen geïnstalleerd. Kortom, zeer tevreden!
Jaco Muijs
Jaco Muijs
14:32 07 Sep 22
Professioneel, verkoper komt thuis en beoordeelt de situatie goed. Wordt goed op de hoogte gehouden door de planning. Nette en professionele installateurs en na installatie gebeld of alles hoe is verlopen en naar tevredenheid werkt. Kan ze iedereen aanbevelen.
Prawien rewien
Prawien rewien
14:30 22 Aug 22
Een april contract akkoord bevestigd. Planning begin mei maar helaas werd dit juni niet blij maar kon niet anders. Dus 7 juni geplaats goederen waren te laat geleverd rond 14:45 uur 's middag maar de jongens waren al vanaf rond 08:30 uur aanwezig. Gezellige werkers ( Thomas, Virgil en nog een collega naam vergeten) maar die jongens hebben alles voor ons gedaan en alles netjes geïnstalleerd bovendien ging het voor twee woningen naast elkaar waarvan eentje met een aanbouw. Jongens wij waren zo tevreden en vonden jullie reuze gezellig de kinderen vonden jullie toppers.(als ik nog nieuwe klanten door stuur krijgen ze de namen van mij) heren BEDANKT. Nu terug naar Rick hij is al twee geweest tijdens de schouw en een service beurt JIJ bent ook een van de toppers netjes gewerkt niks aan te merken. Atlas mag heel erg blij zijn met deze toppers. Ik had diverse offerte liggen maar heb ECHT GEEN SPIJT....wel waren wat teleurstellend hoe het gelopen is maar de ene kant hebben jullie zowel adviseur en afdeling receptie netjes opgelost en geholpen....MENSEN GELOOF DIT ZE KOMEN BEST WEL MET EEN OPLOSSING.....in totaal eerst 11 panelen bij de buren en 15 bij ons en later nog bij geplaats....ik zou Jamel, Warren en overige collega's hartstikke bedanken...Jullie hebben heel netjes gewerkt...ga zo door volgende opdracht is natuurlijk een Accu maar dan komen wij netjes terug naar jullie EEN DING NOG THANKS grt uit Almere
Martijn Vonk
Martijn Vonk
08:07 17 Aug 22
Zeer goede ervaring met Atlas Power! De communicatie verliep vanaf het eerste moment prima, wat een goed gevoel geeft. De installatieafspraak duurde wat langer dan verwacht, maar dit is een overmacht kwestie (lockdown/oorlog/etc.) De panelen zijn gisteren geplaatst naar volle tevredenheid. De monteur was vriendelijk en nam rustig de tijd om alles goed uit te leggen. Kortom een aanrader! Vandaag werd ik nog gebeld of alles naar tevredenheid is verlopen.
Quintin Maduro
Quintin Maduro
16:23 05 Aug 22
- Goed bereikbaar (korte lijntjes)- Duidelijk communicatie- Professionele montage en bedrijfsvoeringMike kwam langs voor de offerte bespreking met een duidelijk verhaal met eerlijk advies (was ook goed bereikbaar voor alle vragen). De zonnepanelen zijn zojuist geplaatst door Victor en Max. De monteurs hebben onwijs netjes gewerkt, zijn zeer klantvriendelijk en het eindresultaat ziet er super strak uit! Door landelijk tekort aan micro-inverters iets langer moeten wachten dan gepland, maar al om al absoluut geen spijt van de keuze voor deze partij. Ik kan ze dan ook iedereen aanbevelen. Bedankt voor de goede samenwerking!
Jan De Frankrijker
Jan De Frankrijker
12:39 27 Jul 22
Uitstekende service door behulpzame monteur(s).
richard lagendijk
richard lagendijk
21:56 19 Jul 22
Goed advies en keurig gelegd.
Martin van de Goor
Martin van de Goor
06:26 05 Jul 22
Ik heb een offertetraject doorlopen. Meerdere offertes vergeleken en na meerdere contactmomenten gekozen voor andere aanbieder. Goede ervaring gehad. Ik ben echter op prijs (daarom: -1 ster) bij een andere aanbieder uit gekomen voor een oplossing op basis van SolarEdge. Atlas Power bood initieel Enphase aan, dat voor mij de hogere kosten niet waard maakte, maar jouw situatie/wens kan natuurlijk anders zijn. Vergelijken loont.
Theo van Barlingen
Theo van Barlingen
10:39 25 Jun 22
Al bij het eerste gesprek had ik een goed gevoel. Er werd goed naar mijn vragen geluisterd en de uitleg van helder en compleet.Op de dag dat de zonnepanelen geplaatst en geïnstalleerd werden waren de monteur anderhalf uur te laat, maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door het snelle, maar zeker ook nette en secure werk. Geen lange pauzes en geen lunchpauze, gewoon afmaken.Iedereen, zowel het gesprek, als de planning, de klantenservice en de monteurs waren zeer klantvriendelijk en behulpzaam.Atlas Power raad ik zeker aan voor wie in zee wil gaan met een betrouwbare partner.
Remco Groeneveld
Remco Groeneveld
14:37 14 Jun 22
We zijn bijzonder snel en netjes behandeld. Bij vragen word je binnen een dag netjes beantwoord. Kortom een te vrede klant.
Sandra Koops
Sandra Koops
10:11 10 Jun 22
Vandaag zijn de zonnepanelen geplaats. De mannen kwamen op de afgesproken tijd. Zijn zeer vriendelijk, zijn vakkundig te werk gegaan met duidelijke uitleg. De communicatie zowel telefonisch als aan huis was zeer prettig en open.Fijne ervaring!
hanumantha rao Madduri
hanumantha rao Madduri
10:38 24 May 22
Very happy with the installation and post installation support. However, I was disappointed with the delay in delivering the panels and disconnect between their sales and planning teams.. I was initially promised for 1st week of May by their sales executive but later it was delayed to last week of May.. i tried contacting their sales team but once contract was signed, there was no response from him.
Verkoop hjhdeuren
Verkoop hjhdeuren
14:33 19 Apr 22
super netjes geholpen en alles goed uitgelegd.1 klein puntje van aandacht opgegeven maar dat is snel opgepakt.super tevreden
js_loader

ONTDEK DE KRACHT VAN DE ZON

Ben je klaar om de kracht van de zon te ontdekken en jouw huis in Amersfoort te verduurzamen?

Neem vandaag nog contact op met Atlas Power voor een vrijblijvend adviesgesprek en offerte. Ontdek hoe jij kunt besparen én bijdragen aan een betere wereld met onze zonnepanelen. Samen zetten we stappen richting een duurzame toekomst in Amersfoort en omgeving.

Onze experts staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de beste zonnepanelen oplossing voor jouw situatie. Wacht niet langer en begin vandaag nog met het besparen op jouw energiekosten met zonnepanelen van Atlas Power!

 
 
Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 130 beoordelingen
js_loader
Alles in de gaten via een tablet

van advies
tot installatie

Roadmap 1 | Laadpalen | Atlas Power
1

Adviseur komt bij je langs

Onze experts komen bij je langs om samen de mogelijkheden te bekijken.

Roadmap 2 | Laadpalen | Atlas Power
2

we maken een planning

Na overleg stellen we samen een realistische planning op.

Roadmap 3 | Laadpalen | Atlas Power
3

monteren van zonnepanelen

Door onze jarenlange ervaring leggen wij vakkundig en snel de zonnepanelen en sluiten we jou aan op groene energie.

Roadmap 4 | Laadpalen | Atlas Power
4

we staan altijd voor je klaar

Wij bieden 10 jaar servicegarantie zodat jij optimaal kan profiteren van zonnepanelen.

Veelgestelde vragen

De terugverdientijd van onze zonnepanelen is gemiddeld 6 jaar.  

Het is fijn te melden dat zonnepanelen weinig onderhoud nodig hebben. Doordat ze schuin op het dak liggen spoelt een regenbui ze zo weer schoon. Zijn je zonnepanelen zo vervuild dat een regenbui niet genoeg is? Dan is het verstandig om ze af en toe eens schoon te (laten) maken. Dit wordt vaak aangeboden door plaatselijke glazenwassers. Schoonmaken doe je pas op het moment dat je ziet dat jouw opbrengsten substantieel teruglopen. Een zachte doek en (kalkvrij) water is voldoende.  

*Gebruik bij het schoonmaken van zonnepanelen nooit schoonmaakmiddelen, schuursponzen of hogedrukreinigers.   

Voor Atlas Power is vrijwel geen dak te moeilijk, we leveren maatwerk en gaan graag de uitdaging aan. Vraag een offerte aan en kijk samen met de adviseur naar de mogelijkheden voor jouw dak.   

We zoeken graag naar een oplossing voor ieder dak, enkel leiendaken en rietdaken zijn in de meeste gevallen niet geschikt voor onze- zonnepanelen installaties. 

Particulieren: “De btw op zonnepanelen vanaf 1 januari 2023 afgeschaft. De btw gaat omlaag van 21% naar 0%. Dit zogenoemde nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geïnstalleerd op woningen of bijgebouwen van een woning, zoals een schuur. Particulieren hoeven de btw dan niet meer terug te vragen bij de Belastingdienst.” 

Een van de montageteams van Atlas Power. Doordat er elke dag wordt gewerkt met vaste teams zijn onze professionals goed op elkaar ingespeeld, om samen te werken aan de installatie van jouw zonnepanelen. 

Gewoonlijk duurt de installatie slechts één dag. Op de installatie dag kan de montageduur variëren tussen 4 tot 9 uur, dit hangt af van de grootte van de installatie. Daarnaast kan het legplan en het Hollandse weer de tijdsduur van het installeren ook beïnvloeden.