10 jaar service-garantie

Eerlijk advies

advies tot realisatie

10 jaar service-garantie

Eerlijk advies

advies tot realisatie

Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 141 beoordelingen
js_loader

ZONNEPANELEN KOPEN IN zoetermeer

Wil je ook profiteren van de voordelen van zonnepanelen in Zoetermeer? Dan ben je bij Atlas Power aan het juiste adres. Wij zijn een professionele zonnepanelen installateur in Putten, die al vele tevreden klanten heeft geholpen met het opwekken van groene energie. Of je nu een schuin dak, een plat dak of een dakkapel hebt, wij hebben de juiste oplossing voor jou. Lees verder en ontdek waarom Atlas Power de beste keuze is voor zonnepanelen in Zoetermeer.

Wat maakt zonnepanelen in zoetermeer zo interessant?

Bij Atlas Power geloven we in een persoonlijke en flexibele aanpak. Daarom komen we graag bij je langs om samen de mogelijkheden te bekijken. We maken een leg-plan op maat, waarbij we rekening houden met jouw situatie en wensen. 

We adviseren je over het aantal, het type en de plaatsing van de zonnepanelen, zodat je optimaal rendement haalt uit je investering. Ook geven we je een duidelijk overzicht van de kosten en de terugverdientijd, zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

Bij ons geen verborgen kosten of addertjes onder het gras, maar transparante en eerlijke prijzen.

Zonnepanelen
0
+
Aantal medewerkers
0
+
Installaties per maand
0
+
Tevreden klanten

Waarom kiezen voor Atlas Power voor zonnepanelen in zoetermeer?

Zet jij de duurzame stap naar zonnepanelen? Dan gaan wij stapsgewijs aan de slag om zo het meeste rendement uit jouw dak te halen! Dit doen we met:  

We leveren de beste kwaliteit

In de gemeente Zoetermeer leveren wij zonnepanelen van topkwaliteit. We hebben zoveel vertrouwen in onze producten dat we een garantie van 10 jaar bieden. Je kunt gedurende deze periode altijd op onze ondersteuning rekenen.

Deskundige mensen

Onze experts zorgen ervoor dat jouw huis in Zoetermeer een bron wordt van duurzame energie door de nauwkeurige installatie van zonnepanelen.

Passend advies op maat

Ieder huis en situatie is uniek. Wij bieden daarom advies op maat, resulterend in een offerte die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor de installatie van je zonnepanelen in Zoetermeer krijg je van ons een duidelijk en transparant plan.

Prijsindicatie

Bekijk onderstaande tabel voor een prijsindicatie bij een investering in zonnepanelen. Voor een exacte prijsopgave helpen we je graag met een vrijblijvend advies en offerte. 

Eenpersoons huishouden (2200kWh) Eenpersoons huishouden (2200kWh) Tweepersoons huishouden (3000kWh) Gemiddeld gezin (4500kWh) Groot gezin (4500kWh) Elektrische toekomst
6
zonnepanelen
8
zonnepanelen
12
zonnepanelen
16
zonnepanelen
32
zonnepanelen
Verwachte investering € 3.250 - € 4.000 € 3.756 - € 5.000 € 5.250 - € 6.500 € 7.000 - € 8.550 € 10.500 - € 16.465
Besparing 900 1200 1915 2250 4500

De beste kwaliteit zonnepanelen in zoetermeer

Als je kiest voor Atlas Power, kies je voor kwaliteit en vakmanschap. Wij werken alleen met eigen installateurs, die beschikken over de nodige ervaring en certificaten. Zij zorgen voor een snelle en nette installatie van je zonnepanelen, waarbij ze rekening houden met de veiligheid en de esthetiek. 

Na de installatie sluiten ze je aan op het elektriciteitsnetwerk en leggen ze je uit hoe je de werking van je zonnepanelen kunt monitoren via een app of een website. Bovendien bieden we je 10 jaar servicegarantie, zodat je altijd op ons kunt rekenen bij eventuele problemen of vragen.

Wij helpen dagelijks huishoudens met het aanleggen van zonnepaneel installaties. Niet alleen in Zoetermeer, maar ook in omliggende plaatsen zoals Delft, Den Haag, Gouda en Alphen aan den Rijn. Wij hebben vele reviews ontvangen van onze klanten met een gemiddelde score van 4,6 uit 5 sterren.

Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 141 beoordelingen
js_loader
Alles in de gaten via een tablet

Onze reviews

Ali Ghaznawi
Ali Ghaznawi
04:07 05 Jan 24
Perfect👌👍
Pieter Jan Dorhout
Pieter Jan Dorhout
15:04 30 Dec 23
Atlas Power stapte in toen Energe failliet ging. We trokken samen op met elf jaren-dertig huizen in dezelfde straat. Dat viel soms wel tegen, want elk huis is toch anders en de meterkasten soms heel oud. Het ging bij ons niet in 1 keer goed, maar uiteindelijk is alles netjes opgelost, zonder extra kosten. Dylano en Nasser hebben sympathiek en professioneel doorgezet, en bleven ook opgewekt toen ze een paar keer terug moesten komen. De communicatie met de administratieafdeling en Ravano van verkoop liep ook soepel. Vijf sterren suggereert perfectie; dat is iets te rooskleurig, maar 4,5 sterren kan geloof ik niet...
Jan Pol
Jan Pol
15:30 05 Dec 23
Na het faillissement van Energe in Lelystad zag het er wat somber uit hoe het verder zou gaan met de installatie van de zonnepanelen. Atlas Power heeft het klantenbestand overgenomen waarbij de afwikkeling met het garantiefonds probleemloos uit handen is genomen. Ook is er onverplicht een soort van tegemoetkoming in de offerte verwerkt. Om deze redenen was de offerte voor ons heel gunstig. Eigenlijk is nu en daardoor, de uiteindelijke "schade" te overzien. Wat ik kan constateren is dat AtlasPower op een bijzonder goede wijze en zeer vertrouwd met haar klanten omgaat. De oorspronkelijke offerte is op advies nog iets aangepast door de zonnepanelen niet in "serie" maar "parallel" te schakelen. Wat mij bijzonder aanspreekt is dat de factuur achteraf en na terugkoppeling over de bevindingen mag worden voldaan. Of dit standaard is weet ik niet maar ik zal in elk geval nooit meer ergens een aanbetaling doen van bijv. 50%, wat de aankoop ook zal zijn. Dan de installatie. De installateur was alleen en kwam keurig op tijd. Na de locatie te hebben bekeken ging hij aan de slag. Mijn gevoel was dat het voor 1 persoon best wel een klus zou zijn. Daarom heb ik aangeboden evt. te helpen hetwelk niet direct werd afgewezen maar ik begrijp ook wel dat ik dan mogelijk alleen maar in de weg zou lopen of maar niet te spreken van evt. schade die ik dan zou kunnen maken. Het installeren ging als een tierelier en in ongeveer 4 uurtjes was het gepiept. Na een goede uitleg van het geheel zat de klus er op. De installateur was snel, consciëntieus, netjes en uitermate vriendelijk. Wanneer de medewerkers van AtlasPower allen voldoen aan bovenstaande dan is het een ijzersterk bedrijf. Ja: Het zijn lovende woorden, maar: Welverdiend!
Matt Kemp
Matt Kemp
16:22 28 Nov 23
Gisteren zonnepanelen geplaatst. Voorbereiding was prima, offertetraject helder, plaatsing vlot en deskundig. Bijzonder aardig en attent personeel, ook bij klantenservice . Zo moet het!
Saskia -
Saskia -
13:21 24 Oct 23
Afgelopen vrijdag zijn de zonnepanelen geplaatst. Het was zeer slecht weer, maar de drie monteurs hebben keurig en vakkundig werk geleverd. Duidelijke en prettige communicatie. Kortom: ik raad hen aan.
Bob van Amsterdam
Bob van Amsterdam
15:24 20 Oct 23
Top! Uitstekende en vriendelijke monteurs. Bij vragen telefonisch goed bereikbaar!
Peter Weiffenbach
Peter Weiffenbach
12:51 09 Oct 23
Zonnepanelen werken goed. Vriendelijke monteurs, kundig en goed werk geleverd. Wordt ook nog nagebeld door Atlas Power hoe het plaatsen van de zonnepanelen is verlopen. Tot nu toe zijn we zeer tevreden.
Sérgio Santos
Sérgio Santos
19:01 06 Oct 23
De installatie stond gepland op een vrijdagochtend met drie monteurs en de installatie zou in 4 tot 6 uur plaatsvinden. Nou, dat gebeurde niet en tot mijn ontevredenheidmoest ik de plannen die ik had voor vrijdagmiddag afzeggen.De monteur kwam alleen en had 12 uur nodig om alles te installeren. Om 21:00 uur verlieten hij ons huis.Onacceptabel......Vanwege het lawaai konden we onze dochter niet in slaap brengen. Tot mijn verbazing kon de monteur zijn werk niet afmaken.Een paar dagen later weer een nieuwe afspraak om af te ronden nog twee kleine details.Hij ( nieuwe monteur ) kond het ook niet afmaken omdat hij niet het juiste gereedschap had meegenomen.DusWeer een afspraak.Dus de derde afspraak.Over de monteur valt niets te zeggen, Vriendelijk en professioneel.. behalve die de zonnepanelen dat hij heeft geinstalleerde zonder enige vorm van veiligheid
Kristina Turkmen
Kristina Turkmen
10:47 04 Oct 23
We just had Atlas Solar Panel advisor in house. For a real honest advice l definitely recommend Atlas.The advisor has listened about and looked to the current situation.His conclusion was to wait until the battery is cheaper to purchase more panels. When or if the battery prices will drop down l will definitely contact Atlas Solar panels again. Thank you.
Erik van der Heijden
Erik van der Heijden
08:29 22 Sep 23
Transparant in communicatie, na faillissement Energe hebben ze mij enorm goed geholpen om de panelen alsnog geplaatst te krijgen. Ook belangrijk: de monteurs die de werkzaamheden hebben uitgevoerd krijgen een groot compliment, keurig gewerkt schoenen uit wanneer ze in huis werkte en na gebruik toilet de bril weer naar beneden. Toppers.
André Buurman
André Buurman
15:07 18 Sep 23
Goede uitleg, uiteindelijk plaatsen duurde wel even maar daarna lagen ze er ook zo op. Monteurs leverden goed werk af
Carolien Van Duinkerken
Carolien Van Duinkerken
08:20 18 Sep 23
Afgelopen donderdag zonnepanelen geplaatst. Alles volgens afspraak gemonteerd en afgehandeld.
Monique Felderhof
Monique Felderhof
16:09 13 Sep 23
Goed en eerlijk advies. Goede prijs. Professionele en vriendelijke plaatsers.
Lieneke Huisman
Lieneke Huisman
10:10 11 Sep 23
keurig op tijd.duidelijke communicatie.goed overleg.netjes gewerkt en opgeruimd.top service !heel erg bedankt!we zien uit naar de zon(uren) 😉
Frank Mekkelholt
Frank Mekkelholt
17:41 07 Sep 23
100% tevreden. Geleverd zoals afgesproken. Vriendelijke installateurs die netjes werkten. Bij het aanleggen van de elektrische kabel waren er wat tegenslagen die ze prima oploste.
jeffrey de bats
jeffrey de bats
16:48 07 Sep 23
Communicatie kan beter maar verder top geleverd
Frans Linger
Frans Linger
10:13 06 Sep 23
In februari hadden we bezoek van Ravano. Die heeft alles bekeken en uitgelegd. Kort daarop de offerte ontvangen en getekend.Vanwege alle drukte kon pas geleverd worden in augustus, maar werd dit september.Helaas kwamen de monteurs pas om 15.00 uur ipv 12.00 uur. Maar alles ging snel en vakkundig.
Jeroen Offermans
Jeroen Offermans
12:38 05 Sep 23
Buitengewoon professioneel geholpen van offertetraject tot nazorg. Installatieploeg: professioneel, net werk afgeleverd en nette monteurs.
Henk Jan Veerman
Henk Jan Veerman
10:36 01 Sep 23
Duidelijke offerte en vervolgens ook precies zo geplaatst.Netjes, vakkundig en snel gewerkt!
Job Boot
Job Boot
14:34 30 Aug 23
De wachttijd was lang, maar de service uitstekend. Zeer tevreden hoe de 12 zonnepanelen zijn aangebracht en aangesloten. Prettige medewerkers, harde werkers, correct in de omgang. Blij met het resultaat.
bas koek
bas koek
19:16 23 Aug 23
Vandaag 12 panelen geïnstalleerd door Atlas Power. Monteur kwam alleen want zijn collega was ziek. Ondanks wat tegenslagen en het feit dat hij alleen was alles keurig netjes opgeleverd. De monteur ging pas om 21.00 uur weg nadat alles netjes was afgewerkt. Complimenten voor deze monteur. Daar kun je als werkgever je handen mee dichtknijpen !
Annemarie Timmer
Annemarie Timmer
09:13 23 Aug 23
Keurig nette levering, zeer tevreden.
mike bremer
mike bremer
07:15 22 Aug 23
Goed gevoel tijdens aanvraag, goed gevoel tijdens offerte opmaak thuis. Dan paar maanden wachten. Maar mooi op tijd waren de engineers van AtlasPower. Op verzoek, kabel die gelegd moest worden, netjes weggewerkt door het huis in een bestaande koof. Volgende dag een telefoontje nazorg dat geeft tot op heden nog steeds een goed gevoel. En respect voor de mannen die vol in de zon op het dak bezig waren.
Bianca Laisina
Bianca Laisina
11:48 21 Aug 23
Fijne en duidelijke informatie gekregen tijdens het informatieve gesprek met Mike. Mede door de goede recensies en het vertrouwen wat wij wij hebben gekregen, besloten om de zonnepanelen aan te schaffen bij Atlas power. Afgelopen week zijn deze geplaatst. Alles is naar wens verlopen en zijn super tevreden!
Danielle Mabelis
Danielle Mabelis
13:03 16 Aug 23
Buitengewoon goed installatie team.Keurig, correct en zeer vakkundig.Alles gaat met goed beleid en teamwork.Atlas Power zou ik aan ieder aanbevelen.
Gijs Draaijer
Gijs Draaijer
08:49 16 Aug 23
Zeer tevreden. Het start al met een duidelijke gespecificeerde offerte. Met elke stap ontvang je een mailtje. Heel duidelijk. Ze komen voor de installatie bij je thuis om te controleren of alles ook mogelijk is. Dat geeft een goed gevoel en je komt niet voor verrassingen te staan. De installatie ging snel en ook in goed overleg. Al het verpakkingsmateriaal en de pallets worden weer keurig afgevoerd.
Thijs van der Ploeg
Thijs van der Ploeg
08:48 27 Jul 23
Offertes aangevraagd bij diverse aanbieders. Wij hebben gekozen voor Atlas Power omdat men met de in onze ogen meest realistische verwachte opbrengst gezien de niet ideale stand van ons huis. De contacten (Revano) in de offerte fase verliepen bijzonder prettig. Kreeg steeds per ommegaande antwoord op vragen die ik had. Door grote drukte is de montage enkele maanden vertraagd, maar ben goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Op 26 juli zijn de panelen en nieuwe meterkast geplaatst door vriendelijk en terzake kundige monteurs. Er is zeer netjes en snel gewerkt! Bijvoorbeeld de kabel in de kleur van de buitenmuur zeer netjes weggewerkt achter de regenpijp. Zeer tevreden!
robin navis
robin navis
13:29 26 Jul 23
Zeer tevreden! Geholpen door Nathan en alles was duidelijk. Zonnepanelen worden vakkundig geplaatst door een aardige monteur die ook alles duidelijk heeft uitgelegd. Panelen zijn netjes geplaatst. Inmiddels door de storm schade aan de panelen (de panelen bleven keurig op de plek), en ook hier keurig mee geholpen met een herstel offerte. Echt een aanraden!
John
John
13:59 24 Jul 23
Ten eerste een prima adviesgesprek gehad met Berry. Daarna een mooi op maat gemaakte offerte gekregen.Martijn heeft onze panelen professioneel geïnstalleerd. Ook op zolder netjes gewerkt en keurig opgeruimd achtergelaten. Daarna de groepenkast vervangen en alles opgestart. Ten slotte duidelijke uitleg gegeven en geholpen met terug levering aanmelden en de App.We zijn zeer tevreden.
Cees Doornenbal
Cees Doornenbal
10:14 23 Jul 23
Alles is keurig verlopen volgens afspraak.Monteurs hebben alles keurig en vakkundig geplaatst.In een woord top begeleiding en plaatsing en alles perfect verlopen volgens afspraak
Jeroen de Haas
Jeroen de Haas
08:59 20 Jul 23
Erg prettig contact gehad met Atlas Power. Vanaf het eerste contact met Ravano t/m het installeren door de mannen uit Amersfoort, geen moment twijfel gehad. Atlas Power is gewoon lekker nuchter, goed bereikbaar en doen net eventjes dat beetje extra voor je. Fijne club om zaken mee te doen! Bedankt voor de mooie opstelling!
coert westerink
coert westerink
07:40 18 Jul 23
Top geregeld. Nestjes werk. Niks te klagen, dus 5*
Rivka Kroes
Rivka Kroes
08:54 14 Jul 23
Top bedrijf, komen hun afspaken na monteurs werken netjes,leggen goed uit wat ze gaan doen en hoe en ruimen ook na de installatie weer alles netjes op..
martin hoogerwerf
martin hoogerwerf
15:47 12 Jul 23
Goed geregeld installatie was ook zeer netjes, snel en door supervriendelijke medewerkers!!!
Henk Jan en Inez
Henk Jan en Inez
15:42 12 Jul 23
Alles verliep goed, van adviesgesprek tot en met de plaatsing. Goed overleg, goede informatie. Er werd heel zorgvuldig gewerkt. Goede vakmensen die wisten wat ze deden.
Jeroen Bos
Jeroen Bos
20:51 10 Jul 23
Dank team Atlas Power (Warren in het bijzonder) voor de fijne service! Zeker aan te bevelen.
Marco Van Overbeek
Marco Van Overbeek
16:18 04 Jul 23
Zeer duidelijk advies gekregen van Mike en snel een offerte ontvangen. Ik werd keurig gebeld of de offerte duidelijk was. De installateurs Bilal, Nasser en Mo zijn zeer aardige, hard werkende mannen. Vlotte installatie en alles werkt.
Rianka Van Beek
Rianka Van Beek
12:28 30 Jun 23
Van begin tot eind is alles prima verlopen. Robin kwam bij ons langs om alles door te nemen en offerte te maken. Hij nam de tijd en legde alles duidelijk uit. Vandaag kwamen 2 vriendelijke, vrolijke en enorm hardwerkende monteurs (Bilal en Nasr) alles voor elkaar maken. Top! Wij zijn enorm tevreden!
henrie uithol
henrie uithol
09:36 30 Jun 23
Hele nette service.. 4 vrolijke en bekwame mannen die ruim binnen dag 30 panelen hebben geplaatst en werkend opgeleverd. Top.
Elly De Wit
Elly De Wit
15:21 29 Jun 23
Prima geleverd op afgesproken tijdstip. Vriendelijke monteurs.Prima werk geleverd
LEO BUTTER
LEO BUTTER
19:45 28 Jun 23
Installatie is prima verlopen
Desmond Rouwhorst
Desmond Rouwhorst
05:27 28 Jun 23
Leuke jongens die hardwerken en ook nog goed vaklui. Hebben snel en goed werk geleverd en het was nog gezellig ook 🙂
Willem Veerman
Willem Veerman
11:36 27 Jun 23
prima montage super vriendelijk en vakkundig geplaatst dikke 10 ++
Pim Plaggenborg
Pim Plaggenborg
10:20 27 Jun 23
De offerte was duidelijk en scherp. Ook van te voren duidelijk gemaakt dat installatie een tijd zou duren. Uiteindelijk duurde het nog drie maanden langer maar werd ik keurig van op de hoogte gehouden. Op de installatiedag stelden de installateurs zich netjes voor en gingen voorvarend te werk. Toen iets anders moest dan op de tekening werd dat keurig opgelost.Prima team!
Thijs Linssen
Thijs Linssen
09:57 27 Jun 23
Zeer snelle en adequate montage en toelichting, zowel van de panelen zelf als van de E-aansluiting!Levertijd was lang, maar dat is nou eenmaal zo...
Jannes Hooijer
Jannes Hooijer
08:38 27 Jun 23
Vanaf het moment tot de oplevering,keurig op de hoogte gehouden.De monteurs (jongens uit Amersfoort)waren vriendelijke jongens die hard werkte.En alles netjes uitlegde .Voor mij een dikke 10
Karel Schuurman
Karel Schuurman
19:04 23 Jun 23
snelle offerte, fijne communicatie, perfecte levering , kortom zeer tevreden
Marcel Arends
Marcel Arends
07:59 17 Jun 23
Dikke 10. Opname van de offerte ter plekke, duidelijke schriftelijke offerte, goede communicatie over de planning, plaatsing door leuke mensen echte professionals, flexibiliteit in voorbereiding en ook tijdens de plaatsing en een goede telefonische nazorg. Ik zal al mijn contacten aanraden om zaken te doen met Atlas Power voor het plaatsen van zonnepanelen. Nogmaals: Dikke 10!
Niels Lelieveld
Niels Lelieveld
06:19 15 Jun 23
Snel en vriendelijk. De zonnepanelen waren binnen een korte tijd geplaatst.
Sebastiaan Robbert
Sebastiaan Robbert
11:40 13 Jun 23
Nog in afwachting van service issues maar wordt niet heel blij van opvolging tot op heden
Gijsbert van de Ridder
Gijsbert van de Ridder
20:47 02 May 23
Afgelopen najaar de zonnepanelen besteld. Levering duurde langer dan beloofd. Verder alles goed afgehandeld en goed op de hoogte gehouden. Montage team Nasardin en Balil waren top, voor deze heren is niks teveel moeite. Al met al een tevreden klant!
Gerard Boswinkel
Gerard Boswinkel
12:10 21 Apr 23
Perfecte levering,plaatsing en afhandeling, keurig personeel....echt een aanrader
W.J. Emmink
W.J. Emmink
07:47 08 Apr 23
Na verschillende offertes opgevraagd te hebben is de keuze op Atlas Power gevallen.Nette offerte gekregen met aansluit oplossingen die goed passen bij onze woning.Het leggen van de panelen op het platte dak ging vlot. Op het schuurtje met metalen dak wat minder. Materiaal dat ontbrak, onbekendheid met montage methode?Uiteindelijk hebben 2 monteurs,Nasteddine en Billal op 6 april de panelen geplaatst zo als het hoort! Goede rustige monteurs met kennis en ervaring.Netjes en nauwkeurig gewerkt. Bedankt daarvoor.Willem
victor azoz
victor azoz
09:38 23 Mar 23
Goede service!!
arien esser
arien esser
08:21 16 Mar 23
gesprek gehad met adviseur Atlaspower in de zomer van 2022. Afgesproken was dat er geplaatst zou worden in januari 2023 ivm het schrappen van BTW. Voor die tijd is er iemand geweest om de woning te bekijken en waar de leidingen het beste geplaatst konden worden. Een uur voordat de monteurs kwamen gebeld hoe laat ze er zouden zijn. Er zijn 22 panelen geplaatst. Eind van de dag de app op de telefoon gezet , alles doorgegeven aan Liander en de volgende dag was zichtbaar dat alles goed werkt. Bedrijf heeft zich aan alle afspraken gehouden en de monteurs hebben zeer goed werk afgeleverd.
Harry Offereins
Harry Offereins
07:49 11 Feb 23
De aanloop naar het verkrijgen van de informatie en de adviezen hebben ons erg geholpen om voor Atlas Power te kiezen. Ook de flexibiliteit over het zelf de stroomkabel vanuit de meterkast naar het aansluitpunt onder het dak te maken hielp deze keuze te maken.En als er dan op de afgesproken dag en tijd twee keurige beleefde Nederlands sprekende mannen op de stoep staan die snel en keurig werk leveren tot aan het instellen van de juiste apps op de telefoons toe! Zijn wij buitengewoon tevreden.
Gerald Bosboom
Gerald Bosboom
07:55 02 Feb 23
DE monteur was netjes op tijd, heeft de 4 panelen snel gelegd met de noodzakelijke infrastructuur toevoegingen aan het elektranet. Hij heeft ook gezien dat een van de WCD's inteern smeltschade had en afgeplakt. Gelukkig zijn er twee nieuwe voor terug gekomen.
Frank Rooyackers
Frank Rooyackers
11:27 01 Feb 23
Instalateurs op tijd aan wezig.Netjes en correct.Panelen mooi geplaatst.Duidelijke uitleg van systeem.Aanrader !
Jurjen
Jurjen
08:02 24 Jan 23
Atlas Power werd mij aangeraden door een vriend die razend enthousiast over ze was en die ervaring heb ik ook.Vooraf hebben ze heel goed met mij mee gedacht over de meest pragmatische oplossing voor mijn situatie waarbij ze advies gaven bij enkele afwegingen tussen prijs, kwaliteit en functionaliteit. Ze zijn heel oprecht en dat merk je direct als je enkele andere partijen hebt gesproken.Vervolgens kreeg ik de meest scherpe offerte voor een heel goed systeem, parralel geschakkeld.De jongens die langskwamen waren vriendelijk, beleefd, vrolijk en bekwaam. Goede communicatie en ze hebben zelfs mijn regenpijp nog even gefixt, omdat ze daar toch bezig waren. Echt top.Ik ben niet vaak lyrisch over bedrijven, maar deze gasten zijn geweldig. Dat mag dan ook gezegd worden.
MM Klusservice
MM Klusservice
11:30 18 Jan 23
Prima service, komen eerst bij je thuis voor een gesprek i.p.v. snelle (popie jopie) verkoop via de telefoon waardoor je tegenwoordig wordt benaderd.Professionele en vriendelijke installateurs. Geven antwoord op alle vragen, werken snel en laten alles netjes achter. In 3 uur tijd waren de 8 panelen op ons (vlakke) dak door de 2 monteurs geïnstalleerd. Het gehanteerde tarief van 950 euro voor deze uiteindelijke 3 uur arbeid is dan wel erg ruim bemeten (158/uur p.p.). Daar zou naderhand best een redelijke correctie op mogen.Verder, zeker aan te bevelen firma.
Ilse R.
Ilse R.
13:51 29 Nov 22
Het opstellen van de offerte ging vlekkeloos. Heel fijn geholpen!Vervolg daarna wat minder. Uiteindelijk 8 weken langere levertijd. Toen ze eindelijk zouden komen plaatsen, was er een monteur ziek.Gelukkig 1 week later een plekje kunnen krijgen.Twee deskundige mannen hebben ze panelen goed gelegd en hier uitleg bij gegeven. Inmiddels weer helemaal blij.Tip voor de planning/administratie: hou mensen op de hoogte over de levering en verlengde levertijd. Dit heb ik gemist. Als ik had geweten dat het langer zou duren had ik er begrip voor gehad. Jammer dat ik een aantal grote monden heb gehad aan de telefoon hierover. Niet helemaal nodig..De fijne uitleg bij het maken van de offerte en de goede montage maken dat jullie toch 4 sterren krijgen.
Gilian V
Gilian V
06:45 22 Oct 22
Ontzettend blij met onze zonnepanelen. Ze staan er mooi op. En erg fijne en vriendelijke monteurs. Ik raad Atlas aan iedereen aan.
Wim Pellen
Wim Pellen
14:44 21 Oct 22
Vakkundige monteurs en een goed product
Rutger van Berkel
Rutger van Berkel
12:41 29 Sep 22
Vanaf de kennismaking een goed gevoel gehad en dat kwam uit...alles op tijd geleverd en geïnstalleerd, voor elke afspraak informatie verstrekt zodat we ons konden inlezen, en ook achteraf nog geïnformeerd naar tevredenheid, nou, die was er, ....een aanrader
Maikel Schoenmaker
Maikel Schoenmaker
10:35 20 Sep 22
Aanrader! Net, vriendelijk en vakbekwaam team dat de panelen heeft geïnstalleerd. Vriendelijk personeel op kantoor. Enige minpunt is dat de planning ruim 4 weken later dan afgesproken was met de vertegenwoordiger. Buiten dat zeer tevreden!
Salomon Stam
Salomon Stam
06:42 20 Sep 22
Soms komt het voor dat je een bedrijf niet 5 maar 6 sterren verdiend. Atlas Power is zo'n bedrijf. Van offerte, inmeten, klantenservice tot installatie, dit bedrijf doet het echt fantastisch. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat. Een prachtige fullblack installatie, vakkundig geinstalleer en aangesloten. 100 Punten voor Atlas Power
Petra Laurent
Petra Laurent
10:27 14 Sep 22
Snelle reactie en prettig contact. Monteurs hebben goed en zeer netjes de zonnepanelen geïnstalleerd. Kortom, zeer tevreden!
Jaco Muijs
Jaco Muijs
14:32 07 Sep 22
Professioneel, verkoper komt thuis en beoordeelt de situatie goed. Wordt goed op de hoogte gehouden door de planning. Nette en professionele installateurs en na installatie gebeld of alles hoe is verlopen en naar tevredenheid werkt. Kan ze iedereen aanbevelen.
Prawien rewien
Prawien rewien
14:30 22 Aug 22
Een april contract akkoord bevestigd. Planning begin mei maar helaas werd dit juni niet blij maar kon niet anders. Dus 7 juni geplaats goederen waren te laat geleverd rond 14:45 uur 's middag maar de jongens waren al vanaf rond 08:30 uur aanwezig. Gezellige werkers ( Thomas, Virgil en nog een collega naam vergeten) maar die jongens hebben alles voor ons gedaan en alles netjes geïnstalleerd bovendien ging het voor twee woningen naast elkaar waarvan eentje met een aanbouw. Jongens wij waren zo tevreden en vonden jullie reuze gezellig de kinderen vonden jullie toppers.(als ik nog nieuwe klanten door stuur krijgen ze de namen van mij) heren BEDANKT. Nu terug naar Rick hij is al twee geweest tijdens de schouw en een service beurt JIJ bent ook een van de toppers netjes gewerkt niks aan te merken. Atlas mag heel erg blij zijn met deze toppers. Ik had diverse offerte liggen maar heb ECHT GEEN SPIJT....wel waren wat teleurstellend hoe het gelopen is maar de ene kant hebben jullie zowel adviseur en afdeling receptie netjes opgelost en geholpen....MENSEN GELOOF DIT ZE KOMEN BEST WEL MET EEN OPLOSSING.....in totaal eerst 11 panelen bij de buren en 15 bij ons en later nog bij geplaats....ik zou Jamel, Warren en overige collega's hartstikke bedanken...Jullie hebben heel netjes gewerkt...ga zo door volgende opdracht is natuurlijk een Accu maar dan komen wij netjes terug naar jullie EEN DING NOG THANKS grt uit Almere
Martijn Vonk
Martijn Vonk
08:07 17 Aug 22
Zeer goede ervaring met Atlas Power! De communicatie verliep vanaf het eerste moment prima, wat een goed gevoel geeft. De installatieafspraak duurde wat langer dan verwacht, maar dit is een overmacht kwestie (lockdown/oorlog/etc.) De panelen zijn gisteren geplaatst naar volle tevredenheid. De monteur was vriendelijk en nam rustig de tijd om alles goed uit te leggen. Kortom een aanrader! Vandaag werd ik nog gebeld of alles naar tevredenheid is verlopen.
Quintin Maduro
Quintin Maduro
16:23 05 Aug 22
- Goed bereikbaar (korte lijntjes)- Duidelijk communicatie- Professionele montage en bedrijfsvoeringMike kwam langs voor de offerte bespreking met een duidelijk verhaal met eerlijk advies (was ook goed bereikbaar voor alle vragen). De zonnepanelen zijn zojuist geplaatst door Victor en Max. De monteurs hebben onwijs netjes gewerkt, zijn zeer klantvriendelijk en het eindresultaat ziet er super strak uit! Door landelijk tekort aan micro-inverters iets langer moeten wachten dan gepland, maar al om al absoluut geen spijt van de keuze voor deze partij. Ik kan ze dan ook iedereen aanbevelen. Bedankt voor de goede samenwerking!
Jan De Frankrijker
Jan De Frankrijker
12:39 27 Jul 22
Uitstekende service door behulpzame monteur(s).
richard lagendijk
richard lagendijk
21:56 19 Jul 22
Goed advies en keurig gelegd.
js_loader

kies Atlas Power voor zonnepanelen in zoetermeer

Ben je overtuigd van de voordelen van zonnepanelen in Zoetermeer? Wacht dan niet langer en vraag nu een gratis offerte aan bij Atlas Power. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw situatie en wensen. Met Atlas Power kies je voor een betrouwbare en professionele partner voor zonnepanelen in Zoetermeer. Wij helpen je graag opgewekt de toekomst in!

Veelgestelde vragen

De terugverdientijd van onze zonnepanelen is gemiddeld 5 jaar.  

Het is fijn te melden dat zonnepanelen weinig onderhoud nodig hebben. Doordat ze schuin op het dak liggen spoelt een regenbui ze zo weer schoon. Zijn je zonnepanelen zo vervuild dat een regenbui niet genoeg is? Dan is het verstandig om ze af en toe eens schoon te (laten) maken. Dit wordt vaak aangeboden door plaatselijke glazenwassers. Schoonmaken doe je pas op het moment dat je ziet dat jouw opbrengsten substantieel teruglopen. Een zachte doek en (kalkvrij) water is voldoende.  

*Gebruik bij het schoonmaken van zonnepanelen nooit schoonmaakmiddelen, schuursponzen of hogedrukreinigers.   

Voor Atlas Power is vrijwel geen dak te moeilijk, we leveren maatwerk en gaan graag de uitdaging aan. Vraag een offerte aan en kijk samen met de adviseur naar de mogelijkheden voor jouw dak.   

We zoeken graag naar een oplossing voor ieder dak, enkel leiendaken en rietdaken zijn in de meeste gevallen niet geschikt voor onze- zonnepanelen installaties. 

Particulieren: “De btw op zonnepanelen vanaf 1 januari 2023 afgeschaft. De btw gaat omlaag van 21% naar 0%. Dit zogenoemde nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geïnstalleerd op woningen of bijgebouwen van een woning, zoals een schuur. Particulieren hoeven de btw dan niet meer terug te vragen bij de Belastingdienst.” 

Een van de montageteams van Atlas Power. Doordat er elke dag wordt gewerkt met vaste teams zijn onze professionals goed op elkaar ingespeeld, om samen te werken aan de installatie van jouw zonnepanelen. 

Gewoonlijk duurt de installatie slechts één dag. Op de installatie dag kan de montageduur variëren tussen 4 tot 9 uur, dit hangt af van de grootte van de installatie. Daarnaast kan het legplan en het Hollandse weer de tijdsduur van het installeren ook beïnvloeden.